Comunicat de presă: Noua gamă GLISS Serum Deep Repair

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Noua gamă GLISS Serum Deep Repair: repară firul de păr în profunzime, acționând până la 10 straturi, într-o formula nouă, ușoară, care nu încarcă

Noul GLISS Serum Deep Repair Extreme Serum acționează intens asupra structurii firului de păr, având micro-substanțe nutritive care pătrund în profunzime, până la 10 straturi[1]. Părul degradat și aspru va fi revitalizat, căpătând strălucire și suplețe după numai o săptămână, grație unui complex inovator de amino-acizi și proteine.

 

Părul puternic degradat și uscat are nevoie de o doză mare de îngrijire. Orice tratament, pentru a fi eficient, trebuie să penetreze în profunzime structura firului de păr. De aceea, GLISS a dezvoltat o nouă gamă de îngriire a părului care îndeplinește această funcție, mulțumită unei tehnologii inovatoare și a serului cu amino-proteine, componente regăsite în firul de păr sănătos în mod natural. Atunci când este deteriorat, părul pierde amino-proteine, iar gama GLISS Serum Deep Repair a fost concepută cu scopul de a compensa aceste pierderi.

Combinația de proprietăți reparatoare și serul cu amino-proteine redă suplețea și elasticitatea părului. Noua gamă GLISS Serum Deep Repair este alcătuită din șampon, balsam, balsam express repair, mască de păr.

Cu o doză concentrată de ingrediente active care îngrijesc părul, masca de păr GLISS Serum Deep Repair hrănește și repară de la rădăcină până la vârfuri, cu rezultate vizibile după o singură aplicare.

Noua gamă NEW GLISS Serum Deep Repair:

Șampon GLISS Serum Deep Repair, 250/400 ml, preţ recomandat 12,69 RON

Șamponul cremos cu amino proteină ajută la regenerarea părului degradat și uscat în doar o săptămână de la utilizare. Părul devine mai moale și mătăsos.

Balsam GLISS Serum Deep Repair, 200 ml, preţ recomandat 12,69 RON

Balsamul oferă elasticitate și suplețe părului, făcându-l ușor de pieptănat.

Balsam GLISS Serum Deep Repair Express Repair, 200 ml, preţ recomandat 14,49 RON

Balsamul de păr leave-in are o acțiune intensă de hidratare și regenerare.

Mască de păr GLISS Serum Deep Repair, 200 ml, preţ recomandat 19,99 RON

Masca de păr acționează în profunzimea structurii firului de păr, atingând până la 10 straturi. Formula unică transformă crema într-o mască de păr ușor de aplicat atunci când ajunge în mâinile tale.

[1] 5-10 straturi de celule, în funcție de tipul de păr

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa