Comunicat de presă: Recapăţă-ţi LYBERtatea de mişcare cu un masaj încălzitor

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Dureri articulare?

Recapăță-ți LYBERtatea de mișcare cu un masaj încălzitor

Schimbările de temperatură, frigul şi umezeala din sezonul rece afectează bolnavii de reumatism, fie că este vorba de vârstnici sau de persoane tinere. Termenul de reumatism este destul de vag, făcând referire la o paletă largă de afecţiuni acute sau cronice ale articulaţiilor, care provoacă dureri, inflamaţii, scăzând mobilitatea acestora.

Pentru acestea, Crema LYBER pentru masaj încălzitor de la VivaNatura este de un real folos, ameliorând simptomele caracteristice şi redă mobilitatea articulară. Formula unică a Cremei se bazează pe rețete tradiţionale şi conţine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pământului, arnică, salcie, ardei iute, castan, creţuşcă, frasin, muştar negru, piper, plop negru, ienupăr, terebentină, etc.) recunoscute ca având proprietăţi speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice şi analgezice. Pe lângă acestea, Crema LYBER conține și o fracție specială obținută din petrol, el fiind considerat un remediu natural, tradițional, în medicina populară românească.

Substanțele din rădacina de untul pământului, împreună cu petrolul acționează sinergic și combat durerile reumatismale, acute sau cronice, spondiloză cervicală, sinuzite frontale și maxilare, febră şi dureri musculare, dureri articulare, artrită, artroze.

Crema pentru masaj încălzitor LYBER este un produs 98% natural, cu un puternic rol terapeutic.

Mod de utilizare: aplicarea cremei Lyber se realizează prin mişcări energice, după care suprafaţa masată se acoperă pentru a facilita acţiunea principiilor active. Se recomandă să se evite, apoi, expunerea la climatul rece.

Preț: 28,5 lei / 250 ml

Produsele VivaNatura pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa