Poze cu copii înainte și după prima zi de școală

Iulia Mirică
scris pe
prima zi de școală

Prima zi de școală este interesantă, dar poate aduce cu ea și multe provocări pentru cei mici.

Nu este niciodată ușor să te întorci la școală după o vară plină de distracții, chiar dacă cei mici se entuziasmează la gândul că își vor face noi prieteni, cărora le pot povesti ce-au făcut în vacanță. Mai multe mămici și-au fotografiat copiii în prima zi de școală, în două momente-cheie: la plecarea de acasă și la întoarcerea de la școală.

După cum poți vedea în pozele de mai jos, cei mici păreau entuziasmați înainte de a ajunge la școală. Dar prima experiență cu școala i-a dat pe mulți dintre copii peste cap, de aceea, în pozele de după școală, mulți par a fi obosiți, chiar și supărați. La sfârșitul primei zile de școală, după ore petrecute cu oameni noi cu care trebuie să facă cunoștință, programe și reguli noi cu care nu neapărat sunt de acord, copiii au mimica unei persoane care a trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale.

În poza de mai jos, Franky Meyer, fiica lui Kelly O’Brien din Ohio, era nerăbdătoare să mergă la școală, pentru a începe o nouă aventură. Însă, după câteva ore petrecute la școală, micuța este ciufulită, iar zâmbetul acela adorabil a fost înlocuit de o privire speriată.

prima zi de școală

Și în această imagine părinții au surprins contrastul dintre primele ore ale dimineții, când l-au dus pe cel mic la școală, și momentul în care l-au luat de la școală.

prima zi de școală

O mămică a reușit să surprindă entuziasmul primei zile de școală a copilului său, în poza de mai jos. Entuziasmul a fost urmat de o reacție nu chiar fericită la începutul celei de-a doua zile de școală.

prima zi de școală

Ai crede că este dificil să-l convingi pe copilul tău să meargă în prima zi la școală, dar dificilă este a doua zi, de fapt. În a doua zi își dau seama că distracțiile verii vor trebui să mai aștepte încă un an, iar până atunci se va aduna un număr remarcabil de teme pe care trebuie să le facă. Dar prietenii pe care și-i fac la școală și modalitățile interactive de învățare pe care le pot găsi învățătorii pot transforma și școala într-o experiență pozitivă pentru cei mici, o experiență de care să nu le fie frică.

Tu te-ai pregătit pentru prima zi de școală a piticului tău? Ai surprins momentul într-o ipostază simpatică? Împărtășește-l cu noi!

Sursă poze: scarymommy.com

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa