Drumul către prima zi de şcoală trece prin librăria Humanitas

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Descoperă în librăriile Humanitas întreaga ofertă de manuale, auxiliare, rechizite școlare, papetărie și bibliografie școlară

Joi, 10 septembrie, la ora 18,30, Librăria Humanitas Cișmigiu și Smatbox Family invită părinții la seminarul Cum pregătim copilul pentru începerea grădiniței sau a școlii. Seminarul va fi susținut de psihologul Alina Ioana Ciocodan și se regăsește și pe unul dintre audiobookurile din portofoliul Smartbox Family.

Chiar dacă nu-ți vine să crezi, copilul tău a crescut și se apropie de prima zi de grădiniță/școală. Va începe o etapă foarte diferită, va învăța o mulțime de noi abilități, se va juca, va forma noi relații. Te gândești cum să-l sprijini în această schimbare, de la a-i pregăti lucrurile necesare până la a-i oferi suportul emoțional de care are nevoie. Adaptarea la grădiniță/școală este un proces solicitant pentru orice copil, chiar și pentru cei care au mai avut ocazia să interacționeze cu alte grupuri de copii sau au mai participat la activități educaționale în diferite contexte.

humanitas

Alina Ioana Ciocodan – psiholog clinician cu formare în psihologia cognitiv-comportamentală, are o experiență de 15 ani în dezvoltarea de programe educaționale pentru adulți și copii, training și psihologie aplicată în programe corporate și ONG. Este absolventă a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, facultatea de Psihologie și Științele Educației, a urmat masteratul și cursul postuniversitar de Consiliere Psihologică în cadrul aceleiași instituții și a absolvit numeroase programe de formare în domeniul psihologiei și psihoterapiei cognitiv-comportamentale. Din 2011, dezvoltă audiobookurile și cursurile pentru părinți Smartbox Family și a facilitat cu succes traininguri în companiile partenere pentru mii de părinți. Este autoare de cursuri, audiobook-uri, ghiduri și articole de specialitate și mamă a 2 copii.

Intrarea este liberă.

În portofoliul de audiobokuri de parenting Smartbox Family mai puteți găsi titlurile: Timp de calitate cu copilul tău, Dezvoltă încrederea în sine a copilului tău, Copilul tău e disciplinat? Ghid de disciplinare fără pedeapsă, Cum dezvoltăm un comportament alimentar sănătos la copii, Cum dezvoltăm imaginația și creativitatea copiilor?, Cum gestionăm fricile copiilor?, Somnul la copii, Cum abordăm discuțiile dificile cu copiii?, Învață-ți copilul să învețe.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa