Ești mamă singură? Vino în echipa MamaPan!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
mamapan-totul-despre-mame

Brutăria MamaPan își caută echipă

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate a înființat brutăria MamaPan, un proiect care se adresează mamelor singure aflate în situații dificile și femeilor cu mai mult de doi copii minori, care se confruntă cu dificultăți în integrarea pe piața muncii. Brutăria MamaPan caută opt mame din București care să facă parte din echipa de producție.

Produsele brutăriei vor fi pâine de casă coaptă în cuptor pe vatră, folosind numai ingrediente naturale, dar și produse speciale de panificație (pâine din făină integrală, pâine fără sare, pâine fără gluten, pâine pentru diferite diete și intoleranțe alimentare). Atât producția cât și distribuția se vor face în București, iar un anumit procent din produse va fi distribuit gratuit familiilor vulnerabile, monoparentale.

”Pâinea nu este doar pâine, ci este un mod de a oferi siguranță pentru femeile care sunt defavorizate și cu risc ridicat de sărăcie. Este modul prin care CPE contribuie la redobândirea demnității, respectului de sine și încrederii în sine a beneficiarelor. Pâinea MamaPan este despre îmbunătățirea vieții femeilor bazându-se pe propriile lor puteri și resurse  pentru că femeile vor fi cele care fac pâinea și care vor putea să își susțină astfel familiile. Așteptăm CV-urile tuturor mamelor interesate de acest proiect până pe 15 aprilie la adresa [email protected]” a declarat coordonatoarea proiectului MamaPan, Georgiana Slobozeanu în cadrul conferinței de lansare.

Despre proiectul S.E.S.

”S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” este un sistem prin care se asigură sprijin la nivel de comunitate, cu ore de lucru flexibile pentru angajate, dar păstrând norma de 40 de ore pe săptămână, precum și opțiuni de îngrijire a copilului (programul de lucru va fi organizat în schimburi și, în funcție de disponibilitatea lor, femeile vor avea grijă de copii pe rând). Mai mult decât atât, în cadrul structurii de economie socială va fi dezvoltată o componentă de implicare a voluntarilor în distribuirea pâinii și în servicii de supraveghere a copiilor angajatelor.

Prin implementarea proiectului, persoanele din grupul țintă vor fi angajate în forme de ocupare inovatoare, cu valoare socială și vor dobândi cunoștințe și abilități specifice atât la nivel personal cât și profesional.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa