Fetița aceasta de 5 ani i-a salvat viața mamei sale

Iulia Mirică
scris pe
mama salvata de la inec totul despre mame

Un video impresionant a surprins momentul în care o fetiță i-a salvat viața mamei sale

Allison Anderwald, în vârstă de cinci ani – și cu statură micuță pentru vârsta ei – știe să înoate de la vârsta de doi ani. Datorită acestei abilități, fetița i-a salvat viața mamei sale.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale familiei, din curte.

Allison și mama ei, Tracy Anderwald, de 34 de ani, înotau în piscina din curtea mătușii fetiței, când Allison și-a dat seama că mama ei nu a mai ieșit de sub apă de câteva minute – Tracy suferise o criză de epilepsie și era în stare de inconștiență.

Allison a înotat spre mama ei, a tras-o până la capătul piscinei, unde adâncimea era mică, s-a asigurat că Tracy avea capul afară și a fugit în casă să ceară ajutor, după cum se vede în videoul de mai sus.

Tracy a fost apoi scoasă din apă de către mătușa fetiței, după care a fost dusă de urgență la spital. Acolo, medicii i-au explicat familiei lui Tracy că, dacă ar fi stat sub apă pentru mai mult timp, nu ar fi supraviețuit.

Deși inițial doctorii nu au avut așteptări mari de la procesul de recuperare al lui Tracy – ei credeau inițial că aceasta ar putea avea unele leziuni neurologice – ea a fost extrenată în doar câteva zile.

„Allison înoată de la vârsta de doi ani și jumătate”, a declarat Tracy pentru postul de știri ABC. Ea a mai spus despre fiica sa și că: „Este mica noastră sirenă și micul meu erou.”

Dacă această poveste v-a impresionat, cu singuranță veți rezona și la aceasta: O româncă și fetița ei de 2 ani, singurele supraviețuitoare din vagonul de metrou care a explodat la Bruxelles

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa