Fiecare mamă trebuie să vadă această poză înainte de a se îmbrăca dimineața

Iulia Mirică
scris pe

Aflați care este motivul pentru care fiecare mamă ar trebui să vadă această poză dimineața, înainte de a se îmbrăca

Indiferent dacă sunteți sau nu fane ale acestei piese vestimentare la modă, care nu pare a dispărea prea curând, și anume crop top (un fel de bustieră), există șanse foarte mari să vă placă foarte mult cel pe care îl poartă această femeie. De aceea, vă sfătuim să vă uitați la această fotografie înainte de a vă îmbrăca dimineața, în fiecare zi, mai ales dacă sunteți nesigure în legătură cu felul în care arătați.

 

Haddas Ancliffe este una dintre acele cazuri rare de bloggerițe care, în loc să își prezinte viața „perfectă”, le roagă pe toate mămicile să fie mândre de ele însele, cu toate defectele și imperfecțiunile lor. În momentul în care mămica de origine australiană s-a hotărât să poarte cu mândrie această piesă vestimentară la modă și să posteze imaginea pe contul său de Instagram, mesajul său a fost unul clar: nu avem nevoie de un abdomen perfect pentru a purta un crop top, nu trebuie să avem picioarele fără cusur pentru a arăta bine într-o rochie și, cu siguranță, nu avem nevoie să bifăm standardele moderne de frumusețe pentru a purta pantaloni scurți.

„Meritați să vă bucurați de căldura soarelui la fel de mult ca oricine altcineva!”

„Am apelat cu mândrie la acest look, cu burtica la vedere și tot ce mai era. Mă bucur că nu mai sunt preocupată de defectele care se văd și că în sfârșit mă pot bucura de vestimentația de vară. Devine mai frig în Australia acum, dar pentru voi, de pe cealaltă parte a lumii, este momentul potrivit pentru a vă bucura de rochii de vară, crop top-uri și pantalonii scurți, care strâng adorabil coapsele, atunci când stați jos! Meritați să vă bucurați de căldura soarelui la fel de mult ca oricine altcineva.”

Având în vedere că se apropie vara, este destul de probabil ca acesta să fie mesajul perfect pentru a le încuraja pe mămicile care sunt în continuare nefericite de corpul lor după naștere.

În loc să căutați în dulap haine să vă acoperiți, procedați ca Haddas și purtați orice vă face fericite!

Faceți aici cunoștință cu o altă mamă curajoasă: Mămica aceasta își poartă cu mândrie vergeturile

Și nu uitați să ne dați like pe Facebook pentru a fi la curent cu toate articolele noastre!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa