Hăinuţele pentru copii Little PNK disponibile online

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Little PNK, brandul românesc de fashion dedicat copiilor, parte din grupul PNK Casual, a lansat pe 10 iulie  magazinul online www.littlepnk.com, în care sunt disponibile colecțiile sale.

Astfel, clienții Little PNK se pot bucura și virtual de noua colecție și pot explora în detaliu piesele vestimentare semnate Little PNK accesând platforma destinată celor mici – www.littlepnk.com. Pana pe 15 august, clienții pot beneficia de campania de lansare, care constă într-o reducere de 30% din prețul celui de-al doilea produs cumpărat!

Colecția Little PNK – Summer 2015, este realizată cu materiale din fibre naturale, cu texturi simpatice, special pentru copiii care vor să poarte haine cu personalitate, dar și pentru mămicile lor pasionate de design original. Așa a prins viață o colecție diafană, presărată cu detalii romantice, sporty – perfectă pentru zilele de vacanță.

Cuvintele cheie ce definesc colecția Little PNK sunt: materiale de calitate, alb, dantelă din bumbac, plasă, diafan, pantaloni sporty-chic, lejer, volane, grey-stone, vernil.

“Little PNK este un brand fresh, construit din pasiune, la rugamințile fetițelor noastre, care solicitau din ce în ce mai des haine care să semene cu cele ale mămicilor lor. Încurajați de succesul magazinului online pnkcasual.com, lansăm astăzi littlepnk.com pentru a face disponibile colecțiile noastre pentru copii clientilor din întreaga țară, și nu numai”, a declarat Georgiana Curuia (Managing Partner – PNK Casual).

Produsele Little PNK sunt în continuare disponibile în Bucuresti, în Little PNK Shop-in-Shop din Flagship Store PNK Casual – Calea Dorobanți, 102-110.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa