Made in RO – Târg de design românesc, la o nouă ediţie

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

 

Made in RO – Târg de design românesc,

Designerii români lansează colecții noi la „Made in RO – Playground edition”

Pe 23 și 24 mai, DESIGNIST, prima și cea mai originală platformă online de design din România, pregătește o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc. Evenimentul, văzut ca o ieșire în offline a site-ului designist.ro, va avea loc la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2), în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Ediția a 6-a Made in RO are loc în cel de-al doilea weekend al Romanian Design Week, fiind unul dintre cele mai importante evenimente colaterale incluse în harta festivalului. Tema acestei ediții, Playground Edition, o reprezintă piesele contemporane cu aer ludic, ingenios. Nu vorbim doar despre cele mai creative jucării, ci și de obiecte și accesorii home & deco colorate, jucăușe – cadouri smart pentru casele noastre, care le vor imprima ceva din savoarea jocurilor copilăriei: suspansul, surpriza, veselia, interactivitatea.

În urma apelului de proiecte lansat de designist.ro la începutul primăverii, proiectele selectate pentru a participa la această ediție vin din zone diferite ale designului de produs și ale designului grafic: jucării, jocuri și accesorii pentru copii, design textil, corpuri de iluminat, piese de mobilier, design de carte, ilustrație, finisaje, accesorii pentru casă și câteva accente fashion special create pe această temă.

Vizualul acestei ediții Made in RO este, ca de obicei, un obiect creat de un designer român de produs: șotronul din silicon roșu, creat de designerul Anca Fetcu la provocarea Intro Design, este versiunea contemporană a jocului care ne-a marcat și bucurat tuturor copilăria.

La această ediție Made in RO, vizitatorii pot zăbovi la o cafea și tot felul de delicii culinare, dar și la o discuție despre design românesc în cafeneaua pop-up, special pregătită de Ana Baking Co. Este vorba despre cafeneaua-concept marca Ana Pan, al cărei meniu este dezvoltat de către executive chef Ashlie Dias, cu o experiență de peste 15 ani în restaurante din întreaga lume.

Vor expune: UȚA Furniture, Insert Studio, Foldo, NOAH, Irina Alexandra Stoican, În Fața Blocului, Zumm, Printoteca, Palier Design, Prototip Studio, Ploosh, Ana Neacșa, Threads & Throws, thecraft LAB by Irina Neacșu, .care?Cutare, Deco-Box, Allistration, Marie Nouvelle, Cai verzi pe pereți, Marele Deget Mare, Prăvălia cu Păpuși, Alexandra Mâzgăreanu, Irina Florea, ACBC, Noha Nicolescu, Contemporia, Bogdan Deliu Design, Laguuna, Aerium, Christine on the Clouds.

Când: 23-24 mai

Unde: Impact Hub Bucharest, etajul 2, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5)
Facebook event: aici.

Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa