O mamă a fost surprinsă născând în parcarea spitalului

Iulia Mirică
scris pe

O fotografă a intenționat să suprindă în imagini o naștere la maternitate, dar a ajuns să fotografieze o naștere în parcare

O fotografă a fost angajată pentru a face poze la nașterea unui bebeluș și să surprindă niște imagini memorabile, dar nu se aștepta nici ea să fie chiar atât de… memorabile.

Atunci când o mamă din Florida a angajat o fotografă profesionistă pentru a imortaliza nașterea celui de-al treilea copil al său, nu a avut nicio idee că momentul va fi surprins în parcarea spitalului și că imaginile vor face înconjurul virtual al lumii.

 

Paula D’Amore nu a rămas cu prea multe fotografii de al nașterilor primilor doi copii ai săi, așa că s-a decis să angajeze un fotograf profesionist pentru nașterea celui de-al treilea. „Nu am nicio poză cu primul meu fiu”, a declarat mămica pentru ABC News. „Iar când l-am născut pe cel de-al doilea fiu al meu, am angajat o moașă și ea a făcut poze cu aparatul meu de fotografiat, dar lumina nu era bună și pozele sunt de slabă calitate… De asta am știut că am nevoie de cineva să documenteze totul, în mod profesionist.”

Mamă-surprinsă-dând-naștere-în-parcarea-spitalului-1

D’Amore a plătit-o pe fotografa Paulina Splechta 1.000$ pentru a face 100-150 de fotografii, iar prețul piperat s-a dovedit valoros în momentul în care mămica însărcinată a ajuns să nască în parcarea spitalului.

Iată cum s-a derulat acțiunea: având în vedere că Paula era la cea de-a treia sarcină, ea nu a vrut să se grăbească la spital la primele semne de travaliu și apoi să aștepte ore în șir pentru ca bebelușul să se nască. În schimb, a făcut o baie și a așteptat până în momentul în care a simțit că se apropie nașterea, când a plecat către maternitatea, împreună cu fotografa.

Mamă-surprinsă-dând-naștere-în-parcarea-spitalului-2

Se pare că a așteptat prea mult. Pe drum și-a dat deja seama că trebuia să împingă, după cum își aduce aminte. „Nașterea preia controlul asupra corpului tău. Nu e ca și cum te-ai putea opune.” Moașa mămicii s-a întâlnit cu ele la spital, în parcare, iar cât Splechta făcea pozele, s-a născut Daniella D’Amore, care cântărea 3,7 kilograme la naștere. Ce modalitate dramatică și hotărâtă de a veni pe această lume!

Mamă-surprinsă-dând-naștere-în-parcarea-spitalului-3

„Fotografa mea incredibilă a surprins nașterea mea incredibilă. „, a scris D’Amore pe Facebook. Și, într-adevăr, imaginile rezultate, pe care Splechta le-a făcut publice într-o postare pe blog intitulată „Goddess Car Birth” (Nașterea zeiței din mașină) , sunt destul de uimitoare.

„Este aproape ca o experiență extracorporală, deoarece am trecut prin toate aceste întâmplări, iar acum mă pot uita la fotografii [și pot spune]: wow, asta chiar s-a întâmplat”, a mai spus D’Amore. „Este incredibil cum s-a derulat totul, de la prima la ultima secundă. Nu mi-aș fi putut alege o echipă mai bună. Le-am spus mereu că sunt echipa mea de vis.”

Sursă foto: Parenting

Alte povești absolut surprinzătoare puteți citi aici:

O australiancă s-a căsătorit cu donatorul de spermă ce a ajutat-o să devină mamă

Fetița aceasta de 5 ani i-a salvat viața mamei sale

Nu uitați să ne dați like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa