Mămica aceasta își poartă cu mândrie vergeturile

Iulia Mirică
scris pe

Faceți cunoștință cu mama care arată lumii întregi că e mândră de vergeturile ei

La opt ani după ce i-a dat naștere fiului său, Brenda DeRouen a învățat să-și iubească corpul, vergeturile și toate problemele pe care le are. Ea a decis să sărbătorească această dragoste într-un pictorial în lenjeria sa de la Calvin Klein.

Recent, DeRouen a împărtășit procesul de acceptare a corpului său pe blogul personal, numit Oh,Brenda!, unde scrie articole despre maternitate și despre importanța dragostei și a sentimentelor pozitive. În postarea sa, mămica originară din Texas a scris despre produsele pe care le-a folosit pentru a preveni vergeturile din timpul sarcinii și despre cum își ura corpul în momentul în care își examina vergeturile. Recent, DeRouen și-a dat seama că nu ar putea să încurajeze și alte persoane să-și accepte defectele, dacă ea nu le acceptă pe deplin pe ale sale. Acesta a fost momentul în care a decis să surprindă noile sale convingeri printr-o serie de fotografii în lenjeria sa Calvin Klein, serie care face apel la reclamele celebre ale acestui brand.

DeRouen a vorbit cu fotograful Deun Ivory pentru pictorialul impresionant, numind colaborarea dintre ei magică. Pentru DeRouen, ședința foto a fost „un moment definitoriu” pentru viața ei.

„Am eliminat standardele de frumusețe ale societății”

„Încercam să șterg ani întregi încărcați cu ură de sine, iar mai târziu să adopt acceptarea de sine”, a declarat mămica pentru The Huffington Post. „Am eliminat standardele de frumusețe ale societății și am fost mândră de adevărul meu.”

Când a fost întrebată de ce a decis să pozeze în lenjeria Calvin Klein în pictorial, DeRouen a declarat că marca aceasta reprezintă „confort, eleganță și aluzii subtile la senzualitate”. Fotografiile includ, de asemenea, o idee importantă care vizează compania, ale cărei campanii de modă populare i-au inclus pe Kendall Jenner și pe Justin Bieber.

„Mi-am dat seama că era timpul să dau acestui aspect un alt fir narativ, cu pielea mai închisă și cu un corp nu chiar perfect”, a spus DeRouen. „Sper că domnul Klein va apela la mai multe femei ca mine pentru imaginea companiei sale, pentru a-i arăta industriei că există frumusețe și în imperfecțiuni.”

Prin intermediul acestor fotografii, DeRouen speră să inspire toate femeile (nu doar mamele) să ignore presiunile stabilite de standardele nerealiste de frumusețe, să-și accepte imperfecțiunile și să-și aprecieze corpurile.

„Am vergeturi, și ce dacă? Nu îmi mai este rușine”, a mai spus aceasta. „Corpul meu a avut atât de multe realizări: incredibila frumusețe a maternității, plăcerile maturității și călătoria incontestabilă a creșterii.”

Mama-care-arată-lumii-întregi-că-e-mândră-de-vergeturile-cauzate-de-sarcină

Mămica-aceasta-își-poartă-cu-mândrie-vergeturile-1 Mămica-aceasta-își-poartă-cu-mândrie-vergeturile-2 Mămica-aceasta-își-poartă-cu-mândrie-vergeturile-3

Sursă foto: The Huffington Post

Aici puteți vedea o altă serie de imagini inspirante și curajoase: Imagini care te fac să înțelegi ce înseamnă să fii în travaliu

Nu uitați să ne dați un like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa