Comunicat de presă: Perwoll lansează primul detergent care elimină scămoșarea hainelor

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Perwoll lansează primul detergent lichid din România care elimină scămoșarea hainelor

De câte ori nu s-a întâmplat să ne vedem hainele preferate pierzându-şi frumuseţea, spălare după spălare. Cu cât ne plac mai mult, cu atât le purtăm mai des, iar astfel fibrele devin aspre şi încep să se scămoşeze, făcând hainele să pară uzate. Studiile spun că scămoșarea hainelor este o problemă întâlnită la 9 din 10 persoane1 și care apare după spălările obișnuite repetate. De aceea, Perwoll lansează acum unicul detergent lichid de pe piață care rezolvă această problemă.

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair reduce scămoșarea hainelor cu până la 80%2, având în același timp un efect de reparare a țesăturilor.

Este adecvat pentru toate tipurile de țesături, iar rezultatele sunt vizibile imediat după câteva spălări.

Datorită enzimei Repairzyme® din formulă, Perwoll Care & Repair elimină și previne scămoșarea hainelor, oferind în același timp soluția optimă pentru a le revigora pe cele cu aspect uzat.

Totodată, performanța produsului este certificată de Institutul de Tehnologie a Spălării (WFK)3, Perwoll Care & Repair fiind recunoscut drept un concept unic, menit să aducă un beneficiu real consumatorilor săi pentru cea mai întâlnită problemă când vine vorba de îngriirea hainelor – scămoșarea și deteriorarea fibrelor.

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair are un parfum nou plăcut și un ambalaj atractiv, în culoare aurie.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa