Philips PerfectCare Elite Silence, cel mai rapid şi mai puternic aparat de călcat cu abur

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Bucură-te de mai multă relaxare și mai mult timp pentru tine cu Philips PerfectCare Elite Silence!

Philips, producătorul numărul unu în lume pe piața aparatelor de călcat, lansează PerfectCare Elite Silence, cel mai ușor și mai puternic aparat de calcat cu abur din gama stațiilor de călcat Philips.

PerfectCare Elite Silence (modelul GC9642) schimbă modul în care îți calci hainele! Vei fi mai relaxată și vei câștiga mai mult timp liber pe care să ți-l petreci cum îți place!

Tehnologia Optimal TEMP, inovația pe care Philips a lansat-o odată cu gama PerfectCare, asigură o experienţă mai uşoară, mai rapidă şi mai sigură în ceea ce priveşte călcatul. Acum poți călca de la blugi la mătase dintr-o singură mișcare, fără ajustări de temperatură. Nu mai este nevoie să sortezi hainele sau să pierzi timp aşteptând ca temperatura aparatului să se modifice.

Acum, îți poți călca în deplină siguranță cele mai delicate haine din garderobă și îți rămâne timp și pentru tine!

PerfectCare Elite Silence emite mai mult abur decât orice altă stație de călcat din gama PerfectCare, pătrunzând adânc în fibre, eficientizând astfel procesul de călcare. De asemenea, stația este dotată cu talpa T-ionicGLIDE, care ajută la o alunecare mai ușoară a aparatului pe hainele pe care dorești să le calci. Forma şi găurile de ventilaţie sunt proiectate astfel încât să asigure o distribuţie egală a aburului, pentru o înlăturare facilă a cutelor, ceea ce înseamnă că hainele devin instant mult mai uşor de călcat.

Poți calca vertical hainele delicate!

Stația de călcat Philips PerfectCare Elite Silence este proiectată pentru a oferi confort şi accesibilitate, respectiv o călcare a hainelor mai uşoară şi mai plăcută. Partea mobilă foarte ușoară a stației face călcatul mai rapid şi mai confortabil, asigurând în acelaşi timp rezultate excelente. În plus, este ideal pentru călcarea verticală – aparatul perfect pentru perdele, jachete sau orice alt tip de haine delicate. Stația Philps PerfectCare Elite Silence promite o experienţă nouă şi lipsită de griji în ceea ce priveşte călcatul hainelor. 

Modelul Philips PerfectCare Elite Silence este testat şi aprobat de institute independente de expertiză textilă (DWI, IWTO şi Woolmark) pentru performanţa sa excelentă.

Cele mai importante caracteristici ale stației de călcat Philips PerfectCare Elite Silence (modelul GC9642) sunt:

  • Talpa T-ionicGLIDE oferă cea mai uşoară alunecare pe haine din lume

  • Cel mai puternic şi mai rapid generator de abur din gamă (7.2 bari)

  • Cel mai ușor fier din lume (0.8 kg)

  • Tehnologie silenţioasă pentru a reduce zgomotul făcut de pompă şi abur

  • Sistemul anti-calcar Easy de-Calc reduce în mod simplu şi eficient acumularea de calcar

  • Setare de oprire automată când produsul nu este folosit timp de 10 minute

  • Blocare de siguranță, pentru transport şi depozitare în siguranţă

    Philips PerfectCare Elite Silence va fi disponibil în magazine începând cu 1 septembrie 2015. Mai multe detalii despre gama puteți găsi aici http://www.philips.ro/e/garmentcare/home.html

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa