Pregăteşte-te de şcoală cu Herlitz

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Pentru cei mici momentul primei zile de şcoală este unul foarte important.

Părăsesc confortul familiei şi se încadrează în primul lor colectiv. De aceea e important să-i oferim şcolarului încrederea, susţinerea psihologică şi atenţia pentru că primul pas pe drumul academic să fie unul de bun augur.

Dacă ai un copil aflat la început de drum sau puștiul tău se pregătește de clasa I și ești în căutarea unor metode de acomodare cu sistemul de învăţământ, trebuie să ştii că rechizitele frumoase sunt o bună metodă de împrietenire cu şcoala, mai ales în primii ani.

 

Îţi oferim câteva variante de ghiozdane şi rechizite şcolare de la Herlitz care l-ar putea încânta pe puştiul tău şi l-ar putea face să aştepte cu nerăbdare prima zi de şsoală!

 

Ghiozdan Herlitz Midi Plus (echipat) – modele pentru fete

Ghiozdanul Herlitz Midi este dotat cu penar rotund, penar dreptunghilar echipat cu 16 piese şi sac de sport asortate.

Produsul este recomandat de la clasa I şi este disponibil în şapte sortimente: Lucky Horse, Mermaid, Flower Fairy, Honeysweet, Rose Butterfly, Heartbeat, Pussy Deluxe Purple.

 

Ghiozdan Herlitz Midi Plus (echipat) – modele pentru băieţi

Ghiozdanul Herlitz Midi dotat cu penar rotund, penar echipat dreptunghilar cu 16 piese şi sac de sport asortate.

Produsul este recomandat de la clasa I şi este disponibil în nouă sortimente: Formula 1, Snake, Football, Blue Dragon, Helicopter Speed II, Scarry Hand, Biker & Police şi Transformers.

 

Nu uita! Pentru a-ţi implica şi mai mult copilul în pregătirile pentru şcoală este bine chiar să mergeţi împreună la cumpărături şi să îl laşi pe cel mic să îşi aleagă creioane, coperţi sau penarul cu personajele preferate!

Spor la cumpărături şi o primă zi de şcoală cât mai reuşită!

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa