Imaginea care a devenit virală și realitatea tristă din spatele ei

Iulia Mirică
scris pe
Realitatea tristă

Stacey Wehrman Feeley din Michigan i-a făcut o poză fetiței sale, surprinzând o imagine care, inițial, i se păruse amuzantă. Însă copilul în vârstă de 3 ani i-a explicat mămicii realitatea tristă din spatele pozei.

Realitatea tristă a fost explicația fetiței pentru poziția pe care o abordase în poză. Aceasta fusese învățată să stea astfel la școală în cazul unui atac armat, după evenimentele tragice petrecute în clubul din Orlando. Pornind de la această imagine și de la mărturisirea tristă a fetiței, mămica a explicat viziunea sa.Realitatea tristăAm făcut această poză, deoarece am crezut inițial că era amuzantă. Voiam să i-o trimit soțului meu, pentru a-i arăta cât de năzdrăvană este fiica noastră de 3 ani. Cu toate acestea, în momentul în care ea mi-a spus ce făcea, am înmărmurit. Ea repeta un exercițiu de la școală în cazul unui atac armat, dacă ar fi fost blocată în baie. În acel moment, inocența fetiței mele a dispărut.

Politicieni, luați aminte. Este vorba despre copilul vostru, copiii voștri, nepoții și strănepoții voștri și al viitoarelor generații. Își vor trăi viața și vor crește în această lume bazată pe deciziile voastre. Abia au 3 ani și se ascund în băi, stând pe toalete. Nu știu ce este mai greu pentru ei. Încercarea de a rămâne liniștiți pentru o perioadă lungă de timp, sau păstrarea echilibrului, fără a-și lăsa picioarele să alunece sub ușă.

Nimeni nu crede că controlul armelor de foc reprezintă 100% controlul criminalității. Dar poate că ajută cu 1%, 2% sau 50%. Cine poate ști dacă nu încercăm? De ce nu există controale la nivel general ale persoanelor? De ce nu există o bază universală de înregistrare? De ce le este permis magazinelor să vândă arme altcuiva decât armatei? Este cu adevărat necesar să te protejezi pe tine sau să vânezi ceea ce contează? Unde sunt armele inteligente? Cel de-al 2-lea Amendament este imposibil de combătut, iar dreptul de a interzice armele nu este luat în calcul. Crede cineva cu adevărat că va fi realizat? Pentru că nu va fi. Modificat într-o anumită măsură? Poate. Dar de câte decenii va fi nevoie? Unde este evoluția așa-numitului document viu pentru acest subiect? Un document care inițial a permis sclavia și a împiedicat femeile să voteze? Încerci să faci ceva, Autoritatea Națională de Reglementare? Să vorbim despre sănătatea mintală. Unde sunt cele 500 milioane de dolari pe care administrația Obama a alocat-o proiectului? Unde este accesul la îngrijire al celor care se luptă cu bolile mentale. Politicieni, vă întreb..cum vă pot ajuta?

Interzicând împreună, semnând petiții, făcându-ne vocea auzită, dar ne face asta să ne simțim mai bine în legătură cu situația curentă? Avem nevoie de acțiuni. Vreau să știu că tehnologia inteligentă este aplicată pentru arme mai sigure, securitate avansată ale locurilor, bazelor de date, sistemelor de protecție ale persoanelor bolnave mintal..orice! Antreprenorilor, inovatorilor, sunteți acolo? Pot să vă ajut? Pot să vă ajut să faceți o schimbare? Vreau să vă ofer sprijin. Nu vă pot da sfaturi tehnice, expertiză în domeniul asistenței medicale sau suport financiar, dar vă pot arăta direcția corectă. Poate știu pe cineva care vă poate ajuta. Investitorilor, această problemă vă privește, faceți ce știți mai bine și ajutați schimbarea. Pot să vă ajut? Organizați concursuri de finanțare.

Nu pretind că am toate răspunsurile sau măcar o parte din ele, dar dacă nu vreți ca și copiii voștri să stea în picioare pe o toaletă, trebuie să facem ceva!”

Realitatea tristă poate fi schimbată de către noi toți.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa