Protecție solară pentru familia ta. Produsele care te apără de soare

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
protecție solară avene
Vrei tot ce e mai bun în materie de protecție solară pentru familia ta? Iată produsele la care să aplezi ca să fii în siguranță.

Vara și băile de soare ne determină să ne ajustăm rutina de make-up și de îngrijire a tenului. Soarele arzător din timpul verii ne anunță că este vremea să ne îndreptăm spre texturi ușoare, rezistente la apă, formule sigure, cu toleranță mare și protecție solară sporită.

În această vară, descoperă produsele dermato-cosmetice de tip 2 în 1, dedicate îngrijirii și protecției tenului sensibil. Acestea combină într-o singură formulă esențială toate funcțiile de care tenul are nevoie pe timpul verii, pentru a se bucura de protecție solară, frumusețe, siguranță și confort, fără compromisuri.

Protecție solară de la Avene

Laboratoarele dermatologice Avene, numărul 1 în România în protecție solară (în farmacii)[1], oferă în această vară crema nuanțatoare cu SPF 50+, o formulă dermato-cosmetică ce asigură protecție maximă tenului sensibil împotriva efectelor nocive ale soarelui. În plus, crema uniformizează nuanța tenului, acoperă micile imperfecțiuni și îl iluminează, având un efect de strălucire naturală, datorită pigmenților nuanțatori similari unui fond de ten ușor.

Crema nuanțatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care este potrivită pentru protecția și uniformizarea tuturor tipurilor de ten. Cu o formulă ușoară, non-grasă și non-lipicioasă, crema asigură tenului sensibil un confort deplin, cu un efect de durată, fiind în același timp rezistentă la apă.

Formula nu conține parabeni, silicon, alcool și are un nivel de toleranță extrem de ridicat, fiind un produs 100% sigur pentru tenul sensibil și hiper-sensibil, mai ales în timpul verii, când reacțiile alergice la soare sunt frecvente.

Crema nuanțatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care este disponibilă în farmaciile din toată țara, la prețul recomandat de 75 lei, 50 ml.

Protecție solară pentru copii

Special pentru mămici, în această vară Avene oferă pachetul special pentru protecție solară a copiilor. Format din Spray Avene pentru copii SPF 50+, 200ml, și Lapte fotoprotecție copii SPF 50+, 100 ml, pachetul în ediție limitată este disponibil în farmaciile din toată țara pentru siguranța deplină a pielii copilului tău.

Pachet special Protecție Solară pentru Copii Avene – preț 113 lei, gramaj total produse 300 ml.

[1]Avene Sun Care este numărul 1 în farmacie pe segmentul Dermato-Cosmetice, conform Smart Data Research

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa