Vara aceasta, fii superbă şi protejată cu produse BIO de la Life Care

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Vara este perioada în care vremea însorită și planurile de vacanță ne oferă toate motivele să fim fericite și să ne bucurăm de momente minunate alături de cei dragi. La plajă, sub răsfățul razelor soarelui sau oriunde alegem să ne petrecem timpul liber, vara avem nevoie întotdeauna de cele mai sănătoase produse de protecție solară, pentru hidratarea pielii și, de ce nu, pentru accentuarea feminității și senzualității.

De aceea, Life Care îți propune un kit de vară imbatabil, care te ajută să-ți menții cu ușurință pielea sănătoasă și hidratată și să-ți pui în valoare frumusețea.

Plănuiești să-ți petreci un concediu de cel puțin o săptămână la mare? Sau preferi să te bucuri de apa caldă și priveliștea minunată la final de săptămână? Indiferent cât de prelungită este expunerea la soare, ai nevoie încă din primele minute de protecție eficientă împotriva radiațiilor UVA/UVB. Emulsia pentru protecție solară cu ulei de argan BIO, SPF 25 de la Krauter este îmbogățită cu Uleiul de argan bio, bogat în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, care ajută la regenerarea pielii, accentuează procesul de bronzare și lasă pielea catifelată. Emulsia este rezistentă la apă, asigură o bronzare uniformă și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Temperaturile ridicate înseamnă și faptul că pielea se deshidratează mai ușor și, de asemenea, este în pericol să se usuce din cauza umidității. Loțiunea de corp cu aromă de vanilie Biotissima oferă pielii senzația de relaxare și confort. Loțiunea conține Aloe Vera BIO, cu acțiune calmantă și regenerantă și unt de shea, bogat în acizi grași esențiali, și vitaminele A, K, și E, pentru hrănirea intensivă a pielii.

Culorile verii se poartă și pe buze! Luciul de buze Biotissima make-up candy orange are o nuanță de portocaliu care se potrivește nuanței naturale a buzelor, oferindu-le un aspect natural și strălucitor. Luciul de buze este certificat BIO, protejând astfel sănătate buzelor. Ingredientele naturale înmoaie și hidratează buzele și mențin aspectul plin și apetisant preferat.

Produsele Life Care sunt create pentru a oferi cea mai bună îngrijire, inspirată de darurile naturii. Sănătatea este prețioasă și este un ingredient esențial al frumuseții și al unei vieți fericite. Descoperă și alte produse Life Care pentru o viață mai bună și mai fericită, pe www.life-care.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa