Răspunde la: Somnul bebelusului

#111970

Laura Vlad
Participant

Buna :). Eu pot povesti ce da rezultate la bebelusul meu de 5 luni. Consider in primul rand ca este foarte utila suzeta, pe care nu am folosit-o deloc la primul copil (care acum are 2.5 anisori). Datorita unor probleme severe de reflux gastro-esofagian am gasit util sa-l adorm peste zi in scoica si am observat ca daca il adorm in pat (sau intr-un balansoar) se trezeste mai repede si tresare, pare sa aibe senzatia de picaj in gol. Cred ca scoica, datorita peretilor in care isi baga nasucul, ii creeaza impresia de siguranta, de protectie. Ii dau suzeta, ii pun o jucarie moale pe fata (intr-o parte) si adoarme singurel in cele mai multe cazuri. Voi incerca sa il culc in patut cu niste perne in laterale. Foarte linistit mai adoarme afara, in marsupiu si dupa o vreme il transfer in carut. In carut adoarme daca se joaca in prealabil o vreme.
Cred ca trebuie urmarit in principiu care este ciclul lui de somn si culcat inainte de a devenit epuizat.
Cu baiatul cel mare a fost o adevarata provocare somnul de peste zi cat a fost bebelus (acum doarme foarte bine la amiaza) …solutia a fost in carut afara si mai tarziu in carut in casa (pesemne ca le plac locurile stramte cand sunt bebelusi).
Mult succes!

CELE MAI CITITE

durerile abdominale în sarcină

Durerile abdominale în sarcină. De ce apar și când sunt urgență...

De ce apar durerile abdominale în sarcină. Simptomele lor sunt normale sau ai nevoie de consultul de urgență al unui medic? Unele dureri abdominale apărute...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: