- Totul Despre Mame

Răspunde la: Sfaturi colicile bebelusului

#115713

alexa85
Participant

Am uitat sa mai adaug cateva sugestii.

Mangaiat burtica in sensul acelor de ceasornic sau de sus in jos, sau un fel de gimnastica – il intizi pe spate, faci cateva pedalari cu picioarele si porma ii duci genunchii spre piept, cica ajuta la eliminarea de gaze, dar cel mai probabil e cam micut la varsta asta sa stea linistit, eu am putut abia de la 10 saptamani asta.

Mai ajuta si caldura pe burtica, ori o carpa incalzita cu fierul cat sa fie calda, dar nu fierbinte, nici macar „suportabila”, ca ei nu suporta ce suportam noi; ori tinut burtica pe burtica in brate, de tine sau altcineva, cu nota ca la mami stie bataia inimii si mirosul si poate ajuta mai mult.

Am zis de ceai, si adaug baby drink, am auzit ca ajuta, cu mentiunea ca eu i-am dat doua saptamani la sfatul rudelor si medicilor de o generatie mai mari, dar acum nu se recomanda nici un ceai pana la 6 luni, desi mai de mult se recomanda si ceai si apa cam de la o luna. Asa ca as lasa asta ca ultima optiune, ca pierde o masa hranitoare pentru un biberon de ceai, daca nu si mai mult. Am mai auzit si incercat lapte praf facut in ceai slab in loc de apa ca sa nu piarda o masa, care a ajutat putin la noi. Si medicamente diluate in lapte am auzit, dar pentru toate astea zic sa intrebi pediatrul ca stie mai bine.

Si bininteles, suzeta daca o accepta si vrei sa ii dai, macar pana ajunge la supt degetele daca esti impotriva ei.

O sa dureze ceva pana gasesti ce il ajuta, si s-ar putea sa se schimbe de la zi la zi ce vrea, dar sper ca te ajuta lista 🙂

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI