- Totul Despre Mame

Răspunde la: Ce sa fac in cazul in care doar eu si nimeni altcineva nu-l va vrea?

#123656

NelaElla
Participant

Va multumesc din suflet dragele mele mamici…mii de multumiri de la o mamica. Da! am hotarat ca o sa pastrez copilul, pentru mine a fost o veste minunata insa atitudinea celor din jur m-a descurajat. Am citit tot ce mi-ati scris aici cat si pe facebook si va multumesc pentru toate incurajarile. Intr-adevar ceea ce simt eu este ceea ce conteaza si este suficient pentru mine pentru a lua aceasta hotarare.

In continuare nu am sprijinul tatalui copilului, nu cred ca printr-o minune se va schimba acest lucru, insa sunt sigura ca copilasul va fi foooarte iubit, este sufletul meu inca de pe acum … si le multumesc si parintilor mei pentru ca vor fi niste bunici minunati si am tot sprijinul lor.

Le incurajez pe toate mamicile care sunt in situatia mea sa-si asculte sufletul si sa nu faca ceva care ar regreta toata viata. Din pacate eu nu am avut parte de sprijinul prietenelor mele in aceasta situatie insa l-am gasit in parintii mei si in mamicile de pe acest forum, pe care chiar daca nu le cunosc personal tin sa le multumesc si sa le spun ca le sunt recunoscatoare ca m-au ascultat si m-au incurajat.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI