Răspunde la: Imi este teama de nastere! Va rog ajutor

#131832
Facebook Profile photo
Anca Ioana
Participant

Bună! In primul rand nu înțeleg cei cu ideea asta dacă, copilul are cordonul dupa gat nu poți naște natural? Nu exista asa ceva, am 24 de ani, am născut natural la 23 de ani cu dubla circulara de cordon. In fine fiecare doctor cum considera.
Bun in al doilea rand nu ai de ce te teme de nasterea naturală într-adevăr te chinui (sau nu) câteva ore dar apoi dupa expulzarea copilului nunai simți fel de durere, față de cezariana care cu care mai tragi câteva luni. Nu asculta tot ce zic altii fiecare naștere e diferita. Normal tu decizi cum vrei sa-ti fie mai bine. Dupa ce ti se rupe apa mai dureaza un pic pana naști eu iti recomand sa mergi cu 2-3 zile înainte sa te internezi e greu sa fugi cu prosopul intre picioare pana la spital. Oxitocina ti-o baga pe venă in momentul în care ți sa rupa apa (asa a fost in cazul meu ). Esti tânără te vei reface mult mai repede daca nasti natural, eu am optat totdeauna sa nasc natural. Am un băiețel sănătos de 1 an jumate si sunt însărcinată din nou in 5 luni și voi naște tot natural. Gandeste-te bine nu ai nimic de pierdut atata timp cat iti permite conformația sa naști natural. Bafta și multa sănătate!

CELE MAI CITITE

durerile abdominale în sarcină

Durerile abdominale în sarcină. De ce apar și când sunt urgență...

De ce apar durerile abdominale în sarcină. Simptomele lor sunt normale sau ai nevoie de consultul de urgență al unui medic? Unele dureri abdominale apărute...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: