- Totul Despre Mame

Răspunde la: Lucruri care ma enerveaza…

#133064

Sylvia Barbu
Participant

Dragi mamici, am citit ce mi-ati scris pe facebook vis-a-vis de intamplarea mea si va multumesc ca v-ati facut timp sa ma ascultati.

Ideea este ca nu am reactionat urat tocmai din respect pentru persoanele in varsta…am si eu o mama si nu as vrea ca altii sa se poarte urat cu ea. Am incercat prin vorba buna si respect insa nu se poate cu ea.

Zicea cineva ca poate face aceste lucruri de dragul Sofiei…nu este asa. Nu pare sa ii placa copii, mereu se ia de vreun copil care se joaca un pic mai zgomotos in fata blocului. Una este sa ii rogi frumos sa nu mai faca galagie si alta este sa tipi la ei si sa ii ameninti ca vii la ei si ii tragi de urechi, sau sa arunci cu apa pe ei. Si cate si mai cate…

Iar faza pe care o face Sofiei ca daca nu este cuminte o ia la ea acasa nu cred ca este de drag prin simplul fapt ca fetita mea se sperie ingrozitor de ea.

Au mai incercat parinti sa vorbeasca cu ea, mai cu frumosul, mai cu cearta dar tot asa face…Poate pur si simplu asa este ea. Oricum o sa incerc pe cat se poate sa nu mai intram in contact cu ea…

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI