- Totul Despre Mame

Răspunde la: Mă înșală cu o femeie mult mai tânără

#133197

mamica_noua
Participant

Astăzi am aflat cu cine mă înșală soțul. E o tânără de numai 24-25 de ani, dar care are și un copil din flori. Am senzația că trăiesc coșmarul vieții mele. Mi-e teamă să nu fie copilul lui. Nu o să îmi las niciodată copilul care are nevoi speciale cu o femeie atât de tânără și cu un astfel de stil de viață.
Pare foarte îndrăgostit. Nu i-am reproșat nimic, din contră. I-am lăsat mâncare caldă pe masă, am dus copilul în parc, pare surprins de atitudinea mea. La început am fost foarte nervoasă și l-am judecat. Acum mă întreb dacă nu cumva am greșit și eu. Poate că atenția mea s-a dus mai mult către copilul bolnav. Sunt genul de femeie care a clădit singură tot, e drept că m-a ajutat și el, dar fără mine n-ar fi avut niciodată situația materială de astăzi. Nu a mai pomenit nimic despre divorț, iar eu nu sunt convinsă dacă vreau să ajungem la divorț și partaj. Țin foarte mult la ceea ce am realizat, mai ales că am făcut totul pentru a-i ușura viața copilului meu.

Prea mulți prieteni nu am, ne-am cam îndepărtat. Nu știu ce să fac. Să-l las așa și să aștept poate îi trece? Să încerc să vorbesc cu el? Sau pur și simplu să-mi iau inima în dinți și să termin toată povestea asta?

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI