- Totul Despre Mame

Răspunde la: Vrea un copil iar eu nu sunt pregatita

#134106

Dorina
Participant

Nu stiu cum ai putea sa-i explici ca nu esti pregatita sa ai un copil cata vreme va iubiti foarte mult, va respectati si duceti o viata frumoasa, iar el are 50 de ani.

Nu cred ca explicatii asteapta.

Dar pot sa-ti garantez ca un copil nascut intr-o familie in care parintii se iubesc, se respecta si duc o viata frumoasa, nu o sa fie niciodata o frana in calea carierei, a iesirilor cu prietenii sau a cunoasterii lumii. Dimpotriva, ‘calatoria’ in trei (sau mai multi, in familie) este mai interesanta si viata ta de femeie (sotie si mama, pe langa cariera), implinita. Un copil, din secunda in care il tii in brate pentru prima oara, iti schimba pentru totdeauna prioritatile, te face mai bun.

Ai facut o alegere, in cunostinta de cauza – ma refer la faptul ca ti-ai legat viata de un barbat probabil de varsta tatalui tau; dupa parerea mea, dorinta lui este mai mult decat justificata, in timp ce abordarea ta, in conditiile date (adica spui ca il iubesti si il respecti), are o doza de egoism. Cat sa astepte? Pana face 55? Sau 60? Sau….Daca aveai 18 ani, se putea intelege….

Probabil nu este raspunsul pe care il astepti; nu stiu sa raspund ‘cum sa-i explici’, dar ai putea incepe sa te pregatesti…. Pentru ca merita!

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI