Răspunde la: Prima zi acasă cu bebelușul

#134954

Mihaela Dica
Participant

La noi prima zi a fost horror:) Dupa ce Sofia a tras o tura zdravana de plans in maternitate cand a spalat-o si imbracat-o asistentele, in drum spre casa, in masina, a dormit de nu avea treaba. Cand am ajuns acasa a inceput cosmarul…a plans de mama focului…concert,nu gluma! Am luat-o usor sa vedem de ce plange…am inceput cu pampersul sa-l schimbam, dar nu era murdar.

O ia tati in brate si tocmai atunci a facut cacuta :))…am zic ca de la asta o fi, ca o durea burtica…dar nuuu, concertul a continuat. Am pus-o la san si s-a mai linistit. La un moment dat, am crezut ca are baterii duracell, nu de alta, dar nu se mai termina plansul :)).

In rest ce imi mai amintesc sunt trezirile repetate cu care nu eram obisnuita, acomodarea cu mesele de laptic…dar nu imi amintesc sa fi fost greu, si uite totusi ca am trecut peste primul hop, prima zi cu bebe acasa, cu brio :). Acum avem un an si jumatate si ne intelegem foarte bine.

CELE MAI CITITE

durerile abdominale în sarcină

Durerile abdominale în sarcină. De ce apar și când sunt urgență...

De ce apar durerile abdominale în sarcină. Simptomele lor sunt normale sau ai nevoie de consultul de urgență al unui medic? Unele dureri abdominale apărute...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: