- Totul Despre Mame

Răspunde la: Daca nu ai nascut natural inseamana ca nu esti femeie/mama adevarata

#136055

Anonim

Ideal ar fi sa nu judecati alte femei pentru au facut alte alegeri in privinta copiilor lor. Nu sunt suficient de multe dovezi (si in date absolute, cifrele sunt mici), ca nasterea naturala sau alaptarea fac copilul mai destept, mai sanatos mai ceva.

Fiecare isi alege felul in care isi creste copilul si sincera sa fiu, cand voi comentati in felul asta si le judecati, si le numiti mai mult/mai putini femei, voi sunteti the asshole. Lasati femeile sa aleaga, care e problema daca nu vrea sa alapteze pentru ca vrea sa isi pastreze fermitatea sanilor? Este total alegerea ei, tu uita-te in caruciorul tau si vezi-ti de copilul tau, ca se plictiseste in timp ce faci pe mama-eroina (urasc expresia asta) si iti expui marele sacrificiu online. Daca esti multumita cu tine si alegerile tale, de ce simti nevoia sa lovesti alte persoane? Vrei sa fii laudata, vrei o medalie, e ceva ce iti lipseste? Esti fericita, foarte bine, exprima-ti fericirea fara sa judeci pe restul care au alt mod de a-si trai viata si creste copiii.

p.s. intentionez sa nasc natural si sa alaptez, dar nu vreau sa fac mare caz si sa ma exprim pe toate canalele, laudandu-ma cu deciziile mele incredibile, sacrificiile majore pe care le fac si viata pe care o las de-o parte pentru copil. Daca nu merge (una sau cealalta), am alte optiuni si imi fac singura alegerea asta (eventual discut cu sotul, ca el e singurul care poate avea o opinie in povestea asta, nu voi). Doamna Ruxandra, nu ai un cuvant de spus aici, asa ca, de ce nu alegi tu sa iti exprimi fericirea si multumirea FARA sa judeci alte persoane pentru alte alegeri? De cand e viata altora asa de importanta incat trebuie sa comentezi ceva pe marginea subiectului?

Eu cand citesct astfel de articole, judecati, ma gandesc ca sunteti fiinte extrem de nefericite si neimplinite, daca simtiti nevoia sa loviti in persoane care nu gandesc si traiesc ca voi. E ok, sincer, noua nu ne pasa de opiniile si judecata voastra.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI