- Totul Despre Mame

Răspunde la: Oare fetita nu ma accepta nici acum?

#136305

Ileana Nistor
Participant

Buna Madalina, Multumesc frumos pentru raspunsul tau. Am apelat deja la psiholog atunci cand s-a mutat cu mine pentru ca mi-am dat seama ca va fi o mare schimbare pentru ea si chiar asa a fost. Am fost cam un an de zile la specialist si incet incet lucrurile pareau sa se rezolve. Pana acum ceva timp ne-am inteles foarte bine…ne petrecem mult timp impreuna, ma interesez de ce face la scoala, de hobby-urile ei, facem vacantele impreuna…chiar nu stiu de la ce sa fie aceasta schimbare.

Pentru ca nu am vrut sa dezvolt prea multe, am vazut reactia unor persoane pe facebook care mi-au lasat un gust amar…dar am zis ca atata timp cat omul nu cunoaste amanunte isi poate da cu parerea…pe scurt viata cu sotul meu nu a fost usoara, a trebuit sa rezist pentru copil…de la 3 luni ale ficei mele mi-a zis ca ce o dadacesc asa sa o las in grija mamei lui si sa ma duc la munca, desi nu avem o conditie materiala proasta…si cate si mai cate…am avut noroc cu mama soacra pentru ca ea mai intervenea intre noi si chiar a avut mare grija si dragoste pentru nepoata ei…dupa divort sotul nu ma lasa sa o vad pe fetita dar mama lui venea cu ea intr-un parc stiut de noi si asa mai puteam petrece putin timp cu ea…Dupa moartea soacrei mele tatalui nici nu i-a pasat de fetita, a trimis-o la mine…a fost foarte greu si nu doresc la nimeni sa i se intample asa ceva.

As fi dorit mai mult ajutor pentru intrebarea pusa, nu sa fiu judecata asa, dar asta este accept si acest lucru…Multumesc frumos celor care m-au ajutat!

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI