- Totul Despre Mame

Răspunde la: A fost deocheat sau ce s-a intamplat?

#138507

Deochiul este ceva adevarat, iar daca vrei sa iti poti proteja copilul de a mai trece prin astfel de experienta si daca nu ai bunica/vecina la indemana, poti pune un pahar plin cu apa si aprinzi pe rand 3 chibrituri. Dupa ce ai aprins primul chibrit, faci cruci incontinuu deasupra paharului si spui cu voce tare rugaciunea Tatal Nostru pana cand se termina chibritul. In cazul in care chibritul se termina inainte de a termina rugaciunea, inchini paharul cu mana in continuare. Chibritul trebuie aruncat in pahar. La fel procedezi pentru toate cele 3 chibrituri. Apoi, dai copilului sa bea din pahar cate 1 gurita mica de apa, de 3 ori la rand si il poti sterge pe frunte, tample cu apa din pahar.

In cazul in care copilul este deocheat, 1,2, sau toate cele 3 chibrituri vor sta in picioare in pahar, atingand fundul paharului sau vor fi complet scufundate (vor sta orizontal pe fundul paharului).

Si eu am patit la fel cu unul dintre copii, era perfect sanatos si dupa ce ne-am intalnit cu cineva care s-a tot mirat ce a crescut, etc….. am ajuns acasa si i-a fost foarte rau, a vomitat, tremura, i-am facut procedura cu paharul de apa si chibriturile si si-a revenit instant dupa ce i-am dat sa bea cele 3 gurite de apa si i-am sters fruntea si tamplele cu apa din pahar.

Sa va fie de folos! Cu drag.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI