- Totul Despre Mame

Răspunde la: Sunt foarte trista si dezamagita de mine

#139196

Dragă MamicaElla, in primul rând felicitări pentru acest pas foarte important si anume de a avea curajul sa povestesti ceea ce se intampla cu tine.

Mamicile Comunității Totul Despre Mame sunt alături de tine și îți transmit următoarele mesaje (preluate de noi de pe pagina de facebook):

Sonia Letitia: „Am fost si eu in aceeasi situatie. A durat cam doua luni, timp in care nu am reusit sa ma atasez de baietelul meu, sau sa ii ofer afectiune. Adica il alaptam la cerere, il tineam in brate, dar parca ar fi fost copilul altcuiva. Intre doua si trei luni insa, ceata a inceput sa se imprastie si sa vad clar. Acum e sufletul meu, asa cum ar trebui sa fie, de altfel. ?Eu am pus aceasta depresie post-partum pe seama faptului ca am nascut prin cezariana, fara ca travaliul sa se declanseze si astfel dezechilibrul hormonal a fost mult mai mare.Dar urmati sfaturile celorlalte mamici si apelati la un psiholog pentru a va asigura ca situatia sa revina la normal. Mult curaj si felicitari pt bebe!”

Lazar Maria: „Trebuie să cereți ajutorul unui specialist!Eu cred că o să depășiți această stare și o să vă bucurați de copil la fel ca orice mămică! Nu cred că e foarte gravă problema dumneavoastră , chiar și faptul că doriți să discutați despre acest lucru e deja un progres! Totuși, un specialist e în măsura să vă dea cele mai bune sfaturi! În astfel de cazuri nu cred că experiențele personale ale altor mămici vă pot ajuta! Vă doresc multă sănătate și să vă bucurați cât mai repede de minunea mică pe care ați adus-o pe lume!”

Simona Costin: „Buna, stiu ca sperie sentimentul asta dar cred ca toate mamicile am trecut prin asta. Ar fi buna o iesire de 1-2 ore pe zi fara bebe (cumparaturi,masaj de relaxare,coafor ceva orice ). Nici eu nu am facut lucrurile astea, din pacate,aveam momente in care imi venea sa plec de nebuna in lume….dar vin momentele frumoase care iti incanta sufletul daruite de puiul tau si nu te mai dai pe nimic in lume. E greu…si eu am asteptat bebele 6 ani…si tot de depresie din asta am avut parte. Dar trece….multa rabdare si sanatate va dorim”

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI