Bomboane Raffaello de casă

Rețetă pentru delicioasele bomboane Raffaello de casă

Prepararea unor bomboane Raffaello acasă este un proces atât de ușor, încât vă puteți invita și copiii să participe la procesul de gătit. Iată cât de ușor se prepară acest desert delicios pentru care avem nevoie de câteva ingrediente la îndemâna tuturor!

Ingrediente pentru bomboane Raffaello de casă:

1/2 cană de zahăr
1 cană de lapte praf
3/4 cană de nucă de cocos
1 cană de napolitane de vanilie
1 linguriță de esență de vanilie sau extract de migdale
1/4 cană de migdale prăjite
1/2 cană de nucă de cocos mărunțită pentru rulare

5 pași pentru a prepara bomboane Raffaello de casă:

1. Se pun untul și zahărul într-un bol și se bat cu ajutorul unui mixer, pentru o perioadă de aproximativ 2 minute, la viteză medie.

2. Se reduce viteza la minim, se adaugă laptele praf, 3/4 de cană de nucă de cocos, napolitanele fărâmițate în prealabil și esența de vanilie.

3. Se dă compoziția omogenizată la frigider pentru o oră sau chiar peste noapte.

4. Cu ajutorul unei linguri pentru înghețată, se creează bomboanele rotunde, în interiorul cărora se introduce câte o migdală, exact în mijloc. Se îndepărtează cu grijă aluatul de bomboane de pe lingură și se folosesc mâinile pentru a uniformiza.

5. Se rulează fiecare bomboană în nucă de cocos și este gata de servire.

Sfaturi:

Dacă observați că este puțin cam uscată compoziția finală, înainte de a modela bomboanele, se adaugă puțin mai mult unt.

Aceste bomboane Raffaello făcute în casă pot fi ținute la frigider maxim o săptămână.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație