Mâncărică de ardei gras

Pentru că se apropie weekendul şi cu siguranţă veţi găsi un pic de timp pentru a găti ceva bun, vă tentăm cu o delicioasă Mancarică de ardei gras cu brânză telemea şi mărar!

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 400 g de brânză telemea de oaie puţin sărată
  •  5-6 ardei sau gogoşari curăţaţi şi spălaţi
  •  2 cepe mari curăţate
  • Un morcov curăţat
  •  3 căţei de usturoi curăţaţi
  •  O cutie de roşii cuburi în sos tomat
  •  4 căţei de usturoi curăţaţi
  •  O lingură de frunze de marar tocate
  •  Un pahar de ulei de floarea soarelui
  •  1 de linguriţă de cimbru verde, tocat
  •  1 linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ardeii fâşiuţe, tăiaţi ceapa solzi, radeţi morcovul, tăiaţi usturoiul feliuţe şi deschideţi cutia de roşii tocate.

Încingeţi o cratiţă cu ulei şi sotaţi timp de o oră, la foc domol, legumele tocate. Turnaţi roşiile tocate peste sote, adăugaţi cimbrul si sarea. Fierbeţi la foc domol până preparatul are consistenţa densă. Radeţi sau fărâmiţaţi telemeaua şi amestecaţi-o uşor în soteul de legume. Adăugaţi mararul tocat si putina sare dacă este necesar.

Puteţi servi preparatul cald, dar şi rece.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație