Paste cu ton

Paste gustoase la cuptor cu ton şi Cheddar

Dacă nu ar exista pastele şi conservele de ton cum s-ar descurca toate mamele grăbite din lume? Ce ar găti atunci când află în ultimul moment că au musafiri duminică la prânz? În caz de urgenţă, este bine să aveţi la îndemână următoarea reţetă:

Ingrediente:

  • 3 căni paste măsurate după fierbere (fusilli sau farfalle)
  • 200 gr ton din conservă (scurs)
  • 200 ml supă de pui
  • unt pentru tapetat vasul
  • 1 cană brânză Cheddar
  • piper şi paprika dulce

Preîncălziţi cuptorul la 175 grade C. Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi scurgeţi-le bine de apă. Într-un vas pentru cuptor, tapetat cu unt, amestecaţi pastele fierte cu tonul şi cu supa de pui. Amestecaţi bine, adăugaţi puţin piper, după gust, şi deasupra presăraţi brânza Cheddar. Puneţi la cuptor timp de 25 de minute, până când se formează o crustă aurie care să îi impresioneze şi pe cei mai pretenţioşi musafiri. Înainte de servire, pentru mai mult gust, presăraţi paprika dulce.

Noi vă spunem că puteţi găti aceste paste chiar dacă nu este caz de urgenţă! Sunt de-li-cioa-se!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație