Supa Minestrone

Pentru o masă sanatoasă şi in acelaşi timp gustoasă, alegeţi o supă minestrone, foarte uşor şi rapid de preparat!

 

Ingrediente:

  • 1 ceapă medie, tăiată cubuleţe
  • 1 morcov mediu, tăiat cubuleţe
  • ¼ de ţelină, tăiată cubuleţe
  • 1/8 de varză mică tăiată în pătrate cu latura de 3 cm
  • 100 g de spanac congelat
  • 1 lingurî de pătrunjel tocat
  • 1 căţel  de usturoi tocat
  • 75 g  de paste scurte sau fidea
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de parmezan ras ( Opţional!)
  • ½ sau 1 linguriţă de sare ( după gust)

 

Mod de preparare:

Încingeţi uleiul într-o oală şi  căliţi ceapa timp de 3 minute, apoi adăugaţi restul de zarzavat continuând călirea încă 2 minute, apoi adăugaţi apa şi fierbeţi supa timp de 12 minute.

Adăugaţi varza tăiată pătrate cu usturoiul şi continuaţi fierberea încă 12 minute, apoi  spanacul  congelat şi pastele, fierband supa în continuare încă  5 minute.

Adăugaţi pătrunjelul, gustând de sare totodată.

 

Poftă bună!

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație