8 accidente din bucătărie care au dus la super descoperiri culinare

Raluca Dumitrică
descoperiri-culinare-totul-despre-mame

descoperiri-culinare-totul-despre-mame

1. Îngheţata fructată pe băţ

Frank Epperson, un puşti de numai 11 ani, este creditat drept inventatorul îngheţatei fructate pe băţ. Se spune că, într-o iarnă friguroasă din San Francisco-ul anului 1905, acesta a lăsat pe veranda casei un recipient în care se afla suc şi în care pusese un băţ cu care să-l amestece. A doua zi dimineaţa, conţinutul era complet îngheţat, iar, spre surprinderea puştiului, acesta a şi rămas grupat în jurul băţului de îndată ce copilul a scos bucata de lemn din recipient. Nouă ani mai târziu descoperirea accidentală a fost înregistrată oficial de Frank sub numele de „Popsicle”.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa