39 de dolari- taxă pentru a-și ține copilul în brațe. Cum vrea tatăl să-și recupereze banii?

taxă

Data viitoare când vă mai plângeți de costurile serviciilor medicale la clinice particulare din România, să vă gândiți că se poate și mai rău. Mult mai rău. Un proaspăt tătic din  statul Utah din SUA, Ryan Grassley, a avut o surpriză de proporții când a primit factura de la clinica unde soția sa născuse prin cezariană. Nu suma totală l-a frapat, ci faptul că a trebuit să plătească o taxă de 39,35 de dolari pentru că mamei i-a fost pus bebelușul la piept imediat după naștere, anunță site-ul www.netmums.com.

Primește cele mai utile articole de parenting direct la tine în Inbox

sau
Înscrie-te cu Facebook

taxă Pe factura de 1626 de dolari, a găsit mențiunea ”piele pe piele după cezariană”. Totuși, tatăl spune că experiența lor la spitalul Utah Valley Hospital a fost una foarte pozitivă, toată lumea purtându-se extrem de frumos cu ei.

Reprezentanții spitalului au motivat prețul cerut pentru ținerea bebelușului în brațe prin faptul că a fost nevoie de încă o asistentă care să se ocupe de acest proces, astfel încât și mama și copilul să fie în siguranță.

Contrariat și, în aceeași măsură, amuzat, americanul a încărcat o fotografie cu factura pe contul său de reddit, unde a primit o mulțime de comentarii de la utilizatori din întreaga lume. El spune că nu a vrut să pună spitalul într-o lumină proastă, ci doar să atragă atenția lumii asupra costurilor pe care un pacient trebuie să le suporte în America. Demersul său a reușit pentru că, în doar 24 de ore, a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

RecomandăriTaxă pe îmbrățișat fiul

Acum, fiul bărbatului a crescut mărișor, iar tatăl său s-a gândit să-și scoată ”paguba”. A avut timp în cele câteva luni de la naștere să găsească o soluție pentru a recupera suma pe care a fost pus să o plătească doar ca proaspăta mămică să-și țină copilul aproape. Așa că i-a făcut bebelușului un tricou personalizat pe care a imprimat mesajul ”îmbrățișări gratis”, a tăiat cuvântul gratis și a adăugat 39,35$. Evident, că nu a vrut decât să facă haz de necaz.

A urcat fotografia cu fiul său purtând tricoul pe același site și le-a reamintit oamenilor că el este ”cel care a fost taxat pentru că a vrut să-și țină fiul în brațe”. Americanul a mai menționat că tricoul imprimat este piesa vestimentară preferată a fiului său.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Foto: Reddit

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentReclamele TV la alimente activează gena obezității
Articolul următorPărinții din Spania fac ”greva temelor”
Sunt Cristina Călin. Jurnalist și blogger. Mama de fată și de băiat—în această ordine, cu aproape 6 ani diferență între ei. Soție. Suporter practicant al echipei Dinamo București. Îmi place să călătoresc. Implic copiii în aproape tot ce fac și de când sunt mamă, mai e jumătate de an și se fac 9 ani, am descoperit că pot să am răbdare, o calitate care zăcea latentă într-un colț al ființei mele. Acum 3 ani am învățat că dacă ai doi copii iubire nu se-mparte, ci se înmulțește. Timpul parcă e prea puțin și, cum spunea scriitorul meu preferat, parcă nu are răbdare cu noi, să ne savurăm în tihnă poveștile.