Cum se anunţă o sarcină la Hollywood?

Raluca Dumitrică
Beyonce
Beyonce, făcând marele anunţ pe scena 2011 MTV Video Music Awards

Să fii însărcinată la Hollywood e prilej de anunţuri ghiduşe!

Jessica Simpson vedete insarcinate / Totul despre mame
Jessica Simpson şi anunţul său

Vedetele nu sunt vedete dacă nu-şi prezintă cele mai importante realizări într-o manieră unică. Şi, când pot profita de statutul lor, exact asta fac: se întrec în planuri şi momente atent puse în scenă.

12 teste de sarcina şi tot atâtea şosete = o veste minunată

Danielle, soţia lui Kevin Jonas, membru al faimoasei trupe The Jonas Brothers, s-a gândit să-l anunţe pe soţul său că este însărcinată printr-o modalitate ingenioasă şi haioasă. După ce şi-a făcut 12 teste de sarcină care să îi confirme că va fi mamă, Danielle i-a scos soţului său toate şosetele din sertar, le-a umplut cu scutece şi cu o baveţică pe care scria Îl iubesc pe tati, după care le-a pus într-un coş alături de toate testele pozitive şi de o inscripţie pe care scria Ne vedem peste 9 luni. Planul nu s-a terminat aici, însă, pentru că, la venirea lui Kevin acasă, soţia sa i-a zis să-şi ducă şosetele sus, deşi acesta era obosit şi ar fi vrut să mănâce întâi. Evitând o ceartă iminentă, Kevin s-a aplecat asupra coşului şi a văzut punerea în scenă, fiind extaziat şi emoţionat în acelaşi timp că sotia sa va da naştere unei fetiţe în luna februarie 2014.

Anunţul perfect şi rapid, pe Facebok sau pe Twitter

Au apus vremurile în care purtătorul de cuvânt al vedetei anunţa fel de fel de subiecte importante cu privire la aceasta. Astăzi, cea mai răspândită metodă de transmitere a fericitei veşti este pentru viitorii părinţi folosirea mijloacelor de comunicare moderne, în mod special a canalelor social media – Facebook, Twitter sau Instagram. În vara acestui an, actriţa australiancă Teresa Palmer, cunoscută pentru apariţiile în diverse pelicule în care i-a avut că parteneri pe actorii Nicolas Cage, Daniel Radcliffe, Adam Sandler sau Liam Hemsworth, a postat pe Instagram o fotografie cu ecografia bebeluşului său, sub care a plasat o pereche de botoşei croşetaţi şi un mesaj emoţionant.
Twitter a fost preferat de cântăreaţa Fergie şi de soţul său, actorul Josh Duhamel, care au ciripit o propoziţie prin care îşi anunţau fanii că vor fi în curând trei, însoţită de o poză photoshopata cu cei doi viitori părinţi în ipostaza de bebeluşi. Tot pe Twitter şi-au strigat bucuria actriţa Busy Phillips, cântăreaţa Hillary Scott, solista trupei Lady Antebellum, în timp ce actriţa Jessica Alba a preferat să posteze pe Facebook vestea că va deveni mamă pentru a doua oară.

Fergie-Twitter vedete insarcinat / Totul despre mame
Fergie şi ideea sa, pusă în practică pe Twitter

Nici site-ul sau blogul personal nu sunt de neglijat

Puţini mai conservatori decât utilizatorii de Facebook, Twitter sau Instagram au fost starurile care au împărtăşit bucuria cu fanii lor pe propriul site sau pe blogul personal. Aşa au făcut actriţa Hilary Duff, care a grupat anunţul sarcinii cu aniversarea de un an de la căsătorie, cântăreţul Joel Madden, soţul lui Nicole Richie, care a declarat că nimic nu se compară cu faptul că va deveni tată pentru a două oară, nici măcar câştigarea unui Oscar, artistul Pete Wentz, care a postat pe blog un anunţ cu privire la sarcina soţiei sale, Ashlee Simpson, dar şi sora lui Ashlee, Jessica Simpson, care s-a îmbrăcat într-o mumie de Halloween, adăugând sub poza pusă pe site-ul sau It’s true! I’m going to be a mummy!, pe care putem să-l traducem cu E oficial, voi fi mămică! (mummy – mumie, are o pronunţie aproape identică cu mommy – mămică).
Nici Tori Spelling nu a stat prea mult pe gânduri când şi-a anunţat fanii că va deveni mamă pentru a patra oară şi a postat pe site-ul personal o fotografie cu ea şi cu ceilalţi trei copii ai săi, îmbrăţişându-i burta.

Euforia concertului scoate toate secretele la suprafaţă!

Beyonce vedete insarcinate / Totul despre mame
Beyonce, pe scena MTV Video Music Awards

Multe staruri care activează în lumea muzicii au profitat de oportunitatea scenei pentru a-şi striga bucuria către lume. Printre aceştia se numără cântăreaţa Lauryn Hill, mamă a şase copii, care, în timpul unui concert în Los Angeles, pe când avea „doar” 5 copii, a declarat că fertilitatea ei este un mister şi pentru ea însăşi, iar vestea care va veni va fi şi mai surprinzătoare. N-au ezitat şi au jubilat Beyonce, care şi-a mângâiat burtă într-un mod sugestiv pe scena Video Music Awards, sau Gwen Stefani, care şi-a rugat fanii în timpul unui concert din 2005 să cânte alături de ea, dar mai tare, ca să audă şi bebeluşul său.
Nu s-au putut abţine nici Jennifer Lopez şi soţul său de-atunci, Marc Anthony, ce au făcut marele anunţ la finalul unui concert din Miami, dar nici rapperul Kanye West, care, în plină evoluţie pe scena unui club din Atlantic City, a oprit muzica şi a strigat către public s-o aplaude pe mama copilului său, Kim Kardashian, aflată în public.

Să rămânem la televizor

Emisiunea lui David Letterman a fost un bun prilej pentru Britney Spears să transmită o informaţie preţioasă, şi anume aceea că va fi mamă din nou. Vestea a fost anunţată cu umor, Britney spunându-i gazdei show-ului să stea liniştit, că nu e copilul lui. Nici Pink n-a fost prea sfioasă în faţa camerelor de filmat şi a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeneres că mănâncă pentru doi în acea perioadă, iar Mario Lopez, fostul actor al serialului pentru adolescenţi Salvaţi de clopoţel, a profitat de rolul de amfitrion şi a trâmbiţat în cadrul propriei emisiuni tv că va avea un al doilea copilaş.

Foto: jamspreader.com, hollywoodreporter.com, entertainmentwise.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa