Mamă la 52 de ani. Părinții unui tânăr care a murit în Colectiv au o fetiță!

FOTO: Obiectivbr.ro

Înainte de Paște, soţii Marcela şi Dorin Bucă, părinţii lui Andrei, tânărul în vârstă de 29 de ani care şi-a pierdut viaţa în tragedia din clubul „Colectiv”, au devenit părinți pentru a doua oară. Marcela a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe care au numit-o Andreea

În urmă cu un an şi jumătate, o veste cumplită le-a sfâşiat sufletul soţilor Marcela şi Dorin Bucă. Pe 30 octombrie 2015, unicul lor fiu, Andrei Bucă, şi-a pierdut viaţa în cumplitul incendiu din clubul “Colectiv”. De câteva zile, însă, cei doi soţi au din nou un motiv pentru a înfrunta viaţa până la capăt, cu bune şi cu rele, scrie Obiectivbr.ro. Chiar înainte de Paște, în familie a sosit un nou membru: la vârsta de 52 de ani, Marcela a născut, fără mari probleme, o fetiţă perfect sănătoasă.

„Nu găsim cuvinte care să ne exprime bucuria!”

Se numeşte Andreea Gabriela, iar bucuria pe care le-a adus-o părinţilor săi este greu de descris în cuvinte. “Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a mărturisit Dorin Bucă. Acesta spune că nici el şi nici soţia sa nu s-au putut împăca cu gândul că au rămas singuri, după ce şi-au pierdut unicul fiu în tragedia din clubul “Colectiv”. “În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a declarat pentru reporterii Obiectivbr.ro încercatul tată.

El a mai marturistit ca a fost greu să creada că vor fi din nou părinți. ”Pentru noi, cel mai frumos lucru, cel mai minunat lucru pe pământ este să fii părinte, să ai un sens al vieții, să știi că ai pentru cine să trăiești, pentru cine să te scoli mâine, cui să-i zâmbești și cui să-i arăți soarele. N-am cumpărat niciun lucru dinainte de naștere, pentru că am tot așteptat și am vrut să fim siguri că Dumnezeu o să se milostivească și o să ne dea un copil frumos și sănătos. Și Dumnezeu ne-a adus această minune în casă”. 

Andrei, copilul pe care l-au pierdut in Colectiv

Sarcina după 50 de ani. Este posibilă? Ce avantaje și ce riscuri presupune?

Numele Andreea a fost pus în memoria lui Andrei, iar Gabriela pentru că vestea sarcinii a venit, astă-toamnă, chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril. „Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a mai spus Dorin Bucă.

Articolul complet poate fi citit pe Obiectivbr.ro

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație