3 tipuri de bărbați cu care să nu faci copii

TOTUL DESPRE MAME
3 tipuri de barbati cu care sa nu faci copii Totul despre mame

Pentru cine a făcut selecția de tați și este deja mamă, textul acesta este inutil, dar femeile care își caută acum un tată potrivit pentru copilul lor vor găsi clasificarea de mai jos extrem de utilă.

Iată care sunt cele trei tipuri de bărbați pe care trebuie să le eviți atunci când vrei să faci un copil:

1. „Tatăl perfect”

E cel mai periculos. Mai rău este că nu prea te poți feri de el, asta din cauză că se camuflează atât de bine. Pare un tată ideal, are deja numele copilului în cap, vrea un sex anume și e de neînduplecat în chestiunea asta, are deja făcut planul pe 30 de ani pentru presupusul copil. Evident, copilul va avea tot ce-și va dori el/ea, i se va spune „prințul” sau „prințesa”, iar maică-sa… Păi maică-sa va fi regină! Cel puțin, la nivel declarativ.

În general, e destul de greu să trăiești și să crești un copil alături de un astfel de tată. Perfecțiunea e o armă cu două tăișuri și totul e perfect numai până când își dă el seama că tu ești imperfectă.

Și nu uita, pe oricine ai alege el rămâne tatăl copilului tău. Citește și aici cum să faceți să rămâneți părinții copilului vostru și după divorț.

„Tatăl autoritar”

Încă de la prima discuție despre copii e capabil să stârnească o dispută. Nu e prea bine documentat în materie de parenting, dar e convins că le știe pe toate. E de părere că n-ai nevoie de cărți pentru a crește un copil, are încredere că bătaia e chiar ruptă din rai și fără ea nu se poate face educație. Dacă faci greșeala și îndrăznești să-l contrazici, e în stare să-ți aplice și ție o porție „educativă”.

Cum va fi viața alături de un astfel de tată? Are sens să intrăm în detalii?

„Tatăl degajat”

E genul de bărbat care crede că femeia trebuie să stea la cratiță, să aibă grijă de copii și de casă. Nu-l interesează prea tare cum se cresc copiii, cum le faci educație etc. Pe el îl interesează doar cum se fac. Și îi face. În rest, nu te poți baza pe el pentru nimic, nu va avea niciodată nimic de spus, e totul la mâna ta. Te va ajuta financiar, în schimb. De aici vine și deosebirea dintre el și un donator de spermă. Te mai poți baza pe el să ia uneori copilul de la grădiniță/școală, dar ai grijă să nu-ți faci din asta un obicei pentru că el nu e dădacă, ce nu ți-e clar?

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa