Michael Thompson: Cum pot avea copiii nostri succes in viata


Celebrul psiholog si autor de parenting Michael Thompson ne vorbeste in exclusivitate intr-o productie TOTUL DESPRE MAME si HotNews despre cum pot avea copiii nostri succes in viata; subiect abordat si in cadrul Conferintelor TOTUL DESPRE MAME, organizate in parteneriat cu Otilia Mantelers.

Primește cele mai utile articole de parenting direct la tine în Inbox

sau
Înscrie-te cu Facebook

„Cel mai important lucru în viaţă este să ai părinţi care te iubesc şi cred în tine. Poţi ajunge foarte departe, doar cu iubirea mamei tale. Totul începe de la iubire şi încredere: mama și tatăl tău trebuie să creadă în tine, să nu fie tot timpul speriaţi, să nu te critice, să nu te cicălească non-stop”, a explicat Thompson, autorul volumelor „Crescându-l pe Cain” și „Prieteni buni, dușmani aprigi”, în interviu.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTabuurile din relaţia părinţi-copii
Articolul următor3 tipuri de bărbați cu care să nu faci copii
În fiecare zi discutăm despre neliniștile și problemele cu care se confruntă orice părinte, ne consultăm cu psihologi și medici pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi și vă punem la dispoziție toată experiența noastră de părinți pentru a vă fi alături în minunata călătorie a creșterii copiilor!