Combate mastita fără antibiotic cu Feminella®Hereditum®! – P

Te-ai gândit vreodată că laptele matern este alimentul cel important pentru hrănirea copilului, deoarece conține toate elementele nutritive esențiale pentru creștere a lui? Este o sursă importantă de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale – toate în proporția necesară. Laptele matern este digerat cel mai ușor de bebeluș, se află mereu la temperatura potrivită și protejează nou-născutul împotriva bolilor, ridicându-i imunitatea.

Probabil că ai aflat că una dintre marile amenințări la adresa alăptării este mastita! Mastita este o inflamație a sânilor care se poate dezvoltă în timpul alăptării, datorită stazei laptelui și apariției unui dezechilibru între bacteriile “bune” și cele “rele” și poate fi însoțită de o infecție bacteriană. Mastita apare de cele mai multe ori în primele trei luni după naștere, în perioada alăptării.  Mămicile care suferă de mastită sunt deranjate de simptome, durerea sânilor fiind cea mai supărătoare, sunt obosite și au moralul la pământ, astfel că unele dintre ele renunță să mai alăpteze!

 Simptomele caracteristice mastitei sunt:

–              durerea sânilor în timpul alăptării,

–              tensiune mamară,

–              roșeață și creșterea temperaturii unuia dintre sâni,

–              stare generală proastă, oboseală,

–              frisoane și febră peste 39oC, cauzate de infecție.

Dacă ai oricare dintre aceste simptome nu mai sta pe gânduri, deoarece mastita nu trece de la sine! Întreabă farmacistul sau medicul despre tratamentul inovator cu Feminella Hereditum!

Combate mastită fără antibiotic cu Feminella®Hereditum®!

Probioticul Feminella®Hereditum® este în prezent unicul tratament inovator bazat pe principii naturale, eficient de la prima administrare, care înlătură durerea în doar 24 ore de la prima administrare și restabilește echilibrul florei bacteriene! Față de antibioticele clasice, nu are efecte nedorite precum scăderea imunității bebelușului și degradarea florei intestinale.

Ce conține Feminella®Hereditum®?

Feminella®Hereditum® conține Lactobacillus fermentum LC40 izolat din lapte uman. Laptele matern conține multe microorganisme benefice pentru sănătate care sprijină dezvoltarea corespunzătoare și funcționarea sistemului imunitar al copilului. Aceste microorganisme se excretă în laptele matern și colonizează ulterior intestinul sugarului. O floră intestinală sănătoasă determină dezvoltarea corespunzătoare a sistemului imunitar la bebeluș, iar un sistem imunitar care funcționează corect formează o barieră în calea apariției infecțiilor respiratorii și gastro-intestinale, frecvente în această perioadă a vieții.

Cum acționează Feminella®Hereditum®?

Destinat tratării mastitei în timpul alăptării, Feminella®Hereditum® restaurează balanța dintre bacteriile “bune și rele”, eliminând bacteriile “rele” care apar în timpul mastitei și lăsând mai mult spațiu de dezvoltare lactobacililor. De asemenea, prin efectul sau rapid, Feminella®Hereditum® ajută mama să continue alăptarea copilului.

Ce beneficii are Feminella®Hereditum®?feminella_hereditum-advertorial-pack

–              Reduce durerea asociată mastitei în primele 24 ore de la administrare;

–              Nu are efecte adverse asupra mămicii și a bebelușului, precum tratamentul clasic cu antibiotice;

–              Poate fi administrat în siguranță începând cu ultimul trimestru de sarcină pentru prevenirea mastitei;

–              Este un veritabil stimulator al sistemului imunitar pentru bebeluși

–              Reduce incidența infecțiilor pulmonare și gastro-intestinale la nou-născuți.

Feminella®Hereditum® este un supliment alimentar, disponibil în farmacii fără prescripție medicală. Doza recomandată este de o capsulă / zi, după masă, iar durata administrării este de minimum 21 zile.

feminella_hereditum-advertorial-logo

Feminella®Hereditum®– Protejează prezentul, dăruiește viitorul!

angelini-logoANGELINI PHARMACEUTICALS ROMÂNIA

Stradă Drumea Rădulescu nr. 52, București, Tel. +40 21 331 6767 / Fax +40 21 331 6786

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()