Cele mai bune 10 alimente pentru copii

Există o mulțime de alimente sănătoase, bune pentru copii. Noi am pregătit o listă cu 10 alimente pentru copii, recomandate de medici. De la fructe și legume bogate în vitamine, la carne și fasole încărcate cu proteine.

Aceste super-alimente sunt pline de substanțe nutritive esențiale, sunt delicioase, ușor de pregătit și le găsești la prețuri rezonabile, se precizează pe site-ul www.babycenter.com.

Multe dintre ele se pot număra printre primele alimente pentru copii, cand aceștia încep diversificarea. Înainte de introducerea alimentelor solide, discută cu medicul pediatru pentru a vedea dacă micuțul tău este pregătit pentru diversificare și care este ordinea de introducere a alimentelor. Apoi introdu alimentele unul câte unul, așteptând cel puțin trei zile până la adăugarea unuia nou, pentru a urmări orice reacție alergică.

ÎnapoiPagina 1 din 10

1. Avocado

Multe mămici oferă bebelușilor lor avocado printre primele alimente ale diversificării. Această legumă-fruct untoasă este bogată în grăsimi sănătoase nesaturate, care ajută la dezvoltarea creierului. De fapt, compoziția grăsimilor din avocado este oarecum similară cu cea a laptelui matern.

Idei de servire: pasează avocado cu furculița și fă un piure sau pregătește-i celui mic guacamole.

ÎnapoiPagina 1 din 10
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()