Fără disconfort din cauza umezelii scutecului cu Pampers Baby-Dry CONCURS

Un somn liniștit peste noapte este, probabil, visul mamelor de bebeluși. Uneori, soluția este mult mai simplă decât pare la prima vedere. E suficient să te asiguri că scutecul copilului este uscat și nu-i creează disconfort. Cu noua tehnologie Pampers Baby-Dry cu 3 canale absorbante pentru distribuire uniformă a lichidului, atât tu cât și bebe aveți parte de nopți și zile liniștite. În plus, puteți câștiga la Concurs un set Pampers Baby-Dry. 

Somnul liniștit din timpul nopții este deosebit de important. Dr. Roxana Pușcă, medic pediatru, reamintește că «Somnul reprezintă o necesitate vitală, ce își aduce o contribuție importantă în procesul de creștere și dezvoltare a copilului. Copiii au nevoi diferite de somn la fiecare vârstă.
Pentru a preveni somnul agitat din timpul nopții și trezirea bebelușului este indicat a se exclude disconfortul creat de umezeala scutecului. Un scutec superior reține umezeala departe de pielea bebelușului pentru o perioadă mai mare de timp și acest lucru este esențial mai ales în timpul nopții, când somnul nu trebuie întrerupt».

Peste zi, un scutec trebuie să absoarbă aproximativ 150 ml de lichid, noaptea, când somnul e mai lung și mai profund, un scutec ar trebui să rețină până la 240 ml de lichid. Noul Pampers Baby-Dry dispune de 3 canale absorbante care ajută la distribuirea uniformă a lichidului. Lichidul este absorbit în interiorul scutecului, distribuit uniform și transformat în gel astfel că umezeala este ținută departe de pielea bebelușului.

Chiar și plin, Pampers Baby-Dry își păstrează forma confortabilă ce-i lasă copilului libertate totală de mișcare și de explorare, ca în acest filmuleț.

De ce noul Pampers Baby-Dry e atât de eficient?

Are 3 canale absorbante care ajută la distribuirea uniformă a lichidului în interiorul scutecului;
Lateralele flexibile oferă o fixare confortabilă pentru protecție împotriva scurgerilor;
Conține microperle absorbante – un strat interior ce reține și absoarbe umezeala până la 12 ore;
Straturile cu uscare rapidă absorb umezeala și o țin departe de pielea bebelușului;
Este moale ca de bumbac* datorită unui strat superior plăcut la atingere ce rămâne uscat pentru un somn liniștit; (*Produsul nu conține bumbac)
Pielea respiră datorită materialelor din care e compus scutecul.

Pampers este recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

Pampers și TOTUL DESPRE MAME vă invită la CONCURS!

Intră pe pagina noastră de Facebook și răspunde sub articolul Pampers la întrebarea: ”La ce folosesc cele trei canale absorbante din noul Pampers Baby-Dry?” și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 50 de kituri Pampers care conține un pachet de scutece marimea 3/4/5/6, o broșură, o cănuță de plastic și o sticluță de cerneală pentru testarea scutecului.

Concursul se desfășoară în perioada 1.02.2017 – 4.02.2017. Câștigătorii vor fi trași la sorți prin intermediul site-ului Random.org și vor fi anunțați în data de 6 februarie 2017 pe pagina de Facebook ”TOTUL DESPRE MAME”, precum și la finalul articolului ce anunță concursul.

Regulamentul concursului este disponibil aici: Regulament concurs Pampers

Mult succes!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()