Grijile mici nu trebuie să se transforme în probleme mari! (P)

Asigurare Dr. Kid | Totul despre mame
Asigurarea Dr. Kid de la Metropolitan Life iți poate spulbera temerile!
Asigurare Dr. Kid | Totul despre mame
Există “ceva” care iți poate spulbera temerile!

Previno şi gestionează probleme

Serile de iarnă nu sunt cele mai ofertante zile din an din punct de vedere al posibilităţilor de petrecere a timpului liber în familie. Dacă nu e zăpadă prea multă afară ca să mai poţi face o tură cu sania pe lângă casă sau prin parc, îţi mai rămâne varianta cititului, a vizionării unui film sau cea a întâlnirii cu prietenii. Opţiunea aceasta din urmă este cea mai agreată de toată lumea, pentru că adulţii deapană poveşti la un pahar cu vin, copiii ţopăie sau râd cu gura până la urechi din te miri ce motive şi toată lumea e fericită. Un pic de linişte se aşterne ocazional când gazda scoate din dulap un board game fascinant pe care îl pot juca şi copiii, dar şi adulţii.

O seară distractivă a avut loc recent, când am ajuns să ne distrăm împreună cu nişte prieteni dragi cu ajutorul unui astfel de joc. Pentru că cei mici erau ciorchine pe noi, mai curioşi ca niciodată, le-am explicat regulile jocului şi i-am inclus cumva în antrenanta partidă, rugându-i să ţină o evidenţă a pieselor şi să dea cu zarul. Totul decurgea perfect, jocul era palpitant şi toţi cei din jurul mesei păreau cufundaţi în povestea ce li se derula în faţa ochilor.

De la joc, la realitate

La un moment dat, unul dintre micuţi s-a întristat subit, s-a îndepărtat de masă şi s-a aşezat stingher pe un fotoliu. Jocul a luat o pauză şi toată lumea a încercat să afle ce se întâmplase. Cuvintele lui au uimit pe toată lumea: din pricină că una dintre reguli era ca jucătorii să facă tot ce pot pentru a nu pieri într-un templu blestemat, băieţelul a transpus în realitate situaţia din joc şi şi-a imaginat că ceva s-ar putea întâmpla cu el sau cu părinţii lui. Temerile i-au fost spulberate nu doar de adulţii din cameră, ci şi de copiii mai mari, care l-au asigurat pe micuţ că nimic rău n-o să se abată nici asupra lui, nici asupra familiei. Tot ei i-au spus că ceea ce are loc pe tabla de joc rămâne acolo, la stadiul de joc palpitant şi curajos, aşa cum sunt de cele mai multe ori şi poveştile pe care el le îndrăgeşte atât de tare.

Convins, puştiul şi-a recăpătat surâsul şi s-a întors lângă joc, bucuros că la finalul partidei toată lumea din templu a reuşit să iasă de acolo şi să se salveze.

O asigurare de sănătate pentru copilul tău poate spulbera temerile

Ceea ce s-a petrecut la seara cu peripeţii reale şi imaginare ne-a pus destul de mult pe gânduri. Nu am căpătat sindromul drobului de sare şi n-am început să fantasmăm în legătură cu felurite nenorociri. Ne-am gândit, totuşi, la ce am face dacă s-ar întâmpla ceva rău cu cele mai importante persoane din viaţa noastră, pentru că în realitate lucrurile mai puţin fericite se pot întâmpla oricui, oricând. Tocmai de aceea am ajuns la concluzia că este bine să avem o situaţie puternică de back-up, iar aceasta poate fi o asigurare de sănătate pentru copii.

Adevărul trist de lângă noi

De ce să încheiem o asigurare de sănătate pentru copilul nostru, totuşi? Pentru că statisticile ne spun că la fiecare 3 minute un copil pe glob este diagnosticat cu o afecţiune gravă, iar în România, 35 de copii şi tineri cu vârstă între 0 şi 26 ani sunt diagnosticaţi zilnic cu boli serioase. Această ultimă informaţie furnizată de Institutul Oncologic Bucureşti nu face altceva decât să ne uşureze decizia de a urgenta încheierea unei astfel de asigurări care să îl aibă beneficiar pe copilul nostru. Nu trebuie să uităm că lipsa unor resurse financiare pentru tratamente adecvate face ca speranţa de viaţă să fie mică în astfel de situaţii, iar acest ultim amănunt este cu adevărat hotărâtor pentru încheierea unei asigurări de sănătate.

Dr. KID, asigurarea de sănătate concepută cu gândul la copii şi părinţi

Dr. KID de la Metropolitan Life, numărul 1 în asigurări garantate – accidente şi îmbolnăvire şi numărul 2 în piaţă de asigurări de viaţă, este unicul produs de asigurare de sănătate creat special pentru cel mic. Oferindu-i protecţie 24 de ore din 24, dr. KID îi aduce părintelui protecţie financiară, siguranţă şi stabilitate emoţională.

Încheind această asigurăre părintele se bucură de următoarele avantaje:

• Garanţia că va primi suma asigurată pentru copilul său în cazul în care va fi diagnosticat cu o afecţiune gravă.

• Certitudinea că va primi beneficiile în cazul în care copilul va întâmpina o situaţie dificilă, cum ar fi o fractură sau o arsură.

• Garanţia beneficiilor la apariţia invalidităţii permanente a copilului survenită ca urmare a unui accident. În cazul acesta Dr. KID îşi sporeşte vigilenţa şi dublează beneficiile pe perioada vacanţei de vară.

• Siguranţa unei diagnosticări corecte. În cazul în care copilul se îmbolnăveşte grav, cu Dr. KID părintele poate obţine a doua opinie medicală (telediagnostic) de la un medic specialist al Consorţiului WorldCare -– partenerul Dr. KID pentru consult şi opinii medicale.

• Certitudinea că părintele va primi suma asigurată în cazul în care copilul său are nevoie de spitalizare sau de o intervenţie chirurgicală din orice cauză.

• Anuitate educaţională pentru copil în situaţia apariţiei decesului din accident al părintelui, ce va fi plătită lunar, timp de 5 ani.

• Indemnizaţie de invaliditate pentru părinte în cazul apariţiei invalidităţii totale şi permanente din accident, ce se va plăti lunar, pe o perioadă de 5 ani.

• Reducere cu 10% a primei aferente beneficiilor oferite copilului, pentru fiecare asigurare Dr. KID achiziţionată de acelaşi titular, începând cu poliţa încheiată pentru al doilea copil.

• Dr. KID îi oferă părintelui oportunitatea de a investi bani pentru a-i oferi copilului un început bun în viaţă. La alegere sunt 3 fonduri de investiţii în care se pot depune bani la intervale de timp regulate sau ori de câte ori părintele doreşte.

Consultanţii Metropolitan Life îţi stau la dispoziţie oricând pentru mai multe detalii legate de Dr. KID. Poţi să stabileşti oricând o întâlnire cu ei aici.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație