Ai copii mici? Iată câteva ponturi care-ți vor face viața mai ușoară!

copii mici

Creșterea copiilor mici s-ar putea să fie mai puțin ușoară decât te-ai aștepta. Iar multe dintre sfaturile pentru creșterea copiilor s-ar putea să nu funcționeze și pentru al tău, dar acesta nu este un motiv să crezi că ești o mamă mai puțin bună, scrie scarymommy.com.

Probabil că, de multe ori, te întrebi dacă sfaturile găsite prin cărți și reviste de specialitate sunt scrise de persoane cu copii. Dar, mai jos, poți găsi câteva ponturi care chiar te vor ajuta.

1. Atunci când stai pe canapea, asigură-te că îți protejezi ochii, picioarele, fața, părul și sânii. Copii mici pot prinde și strânge aceste părți surprinzător de tare.

2. Cel mai bun moment pentru a juca v-ați ascunselea este atunci când îi schimbi scutecul piticului tău. Îi va distrage atenția de la a căuta să atingă ce-a lăsat în scutec.

3. Nu insista ca cel mic să-și țină papucii în picioare. Încercarea ta este ca aceea de a convinge o pisică să stea încălțată. Pune-i pantofii de dimineață, însă restul zilei este în mâinile sorții.

4. Scaunul făcut în cadă, în timp ce îl speli, nu iese cu ușurință pe canalul de scurgere. O spatulă te poate ajuta să o elimini. Evident, o arunci după.

5. Copilul tău este acum șeful tău. Ai posibilitatea să scapi de câteva sarcini, dar, în cele din urmă, nu poți fugi de cele mai multe responsabilități.

6. Nu îi cumpăra piticului tău haine cu nasturi. Persoanele care fac hainele cu nasturi probabil că nu au copii.

7. Dacă îi cumperi unui copil mic un cadou extravagant, se va juca cu cutia lui. Așa că economisește banii și cumpără-i direct o cutie.

8. Nu te îngrijora dacă piticul tău nu arată impecabil tot timpul. Câteodată, poți doar să te asiguri că își ține pantalonii pe el.

9. Dacă puștiul tău scapă o bomboană pe podea, lasă-l să o mănânce. Spune-ți că murdăria face acea bomboană organică.

10. Odată ce puștiul tău învață să deschidă o ușă, păstrează cheile pentru toate ușile la îndemână. De ce? Copiilor mici nu le pasă că o ușă este închisă.

11. Copilul tău vrea un lichid într-o cană fără capac? Atunci trebuie să te asiguri că acel lichid este apă și că toate componentele electronice din casă sunt la un metru distanță.

12. Dacă adormi un copil mic cu două ore mai târziu decât programul lui normal, se va trezi cu două ore mai devreme.

13. Nu te obosi să cureți mereu scaunul de mașină al copilului tău. Este o luptă pe care nu o poți câștiga. Doar așteaptă să crească puștiul tău și pune scaunul de mașină pe foc.

14. Copiii mici nu vor obosi niciodată. Este o minciună. Copiii mici sunt reprezentarea exactă a mișcării perpetue. Sau, cu alte cuvinte, exercițiile tale cardio din fiecare zi.

15. O modalitate excelentă de relaxare este să te întinzi pe podea și să-l lași pe copil să se cațere pe tine. Dar nu uita sfatul cu numărul 1.

16. Cearta cu un copil mic reprezintă primul pas către eșec.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()