CONCURS: Câștigă un sistem de purtare pentru vară

UPDATE. Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

  • Anamaria Baziotis – a câștigat o Luna Evo din partea ​P​oartă-mă
  • Andreea Roxana Filip – a câștigat o Boba albă din partea KiddyShop

Felicitări!

 

Copiii au nevoie de contact permanent cu părinții lor în prima parte a vieții. Ei cresc în brațele noastre, care uneori obosesc. Ce faceți atunci? Ce vă ajută? Și dacă aveți copii mari, ce au făcut copiii după această perioadă când s-au dat jos din brațe?

Răspunsul la fiecare dintre aceste întrebări este o poveste în sine, pe care dorim să o aflăm, pentru că poveștile voastre sunt și poveștile noastre.

Iar pentru că pregătirile de vacanță sunt în toi, ne-am gândit să-ți venim în ajutor . TOTUL DESPRE MAME organizează un concurs pentru părinții care doresc să își crească copiii în brațe. Participă, spune-ne povestea ta și poți câștiga o Luna Evo de la Poartă-mă sau un Boba Air Alb de la Kiddyshop.

LIKE paginii TOTUL DESPRE MAME (dacă nu ne-ai dat deja) și trimite-ne povestea ta și a copilului tău pe adresa de email [email protected] L-ai ținut în brațe? Îți dorești să îl ții? Ți-ar fi de ajutor? Dacă ai câștiga unul dintre premii ce vei face cu el? Spune-ne și nouă povestea voastră.

Concursul se desfășoară în perioada 13 – 28 iunie și vei afla dacă ai câștigat la evenimentul de lansare a cărții ”În brațele mele și dincolo de ele”, de Mayim Bialik, disponibilă online AICI. Lansarea va avea loc pe 30 iunie, la ora 18.30, în mansarda librăriei Cărturești Verona