Seara perfecta!

Ce poate fi mai romantic pentru o mamica decat sa viseze cu ochii deschisi la oferta sotului de a iesi la o intalnire in doi!Dupa care se imbraca cum poate mai elegant..hm..parfumul pe care il pastreaza doar pentru ocaziile speciale..Si pleaca,neuitand sa mai lase cateva indicatii bunicii(bonei) care va ramane acasa cu micutul..
Partenerul asteapta afara ingandurat,dar aparitia ei merita toata admiratia.Dupa un scurt schimb de priviri zambarete,un trandafir rosu ca primele zile de dragoste,un compliment stangaci,dar foarte bine primit urmeaza pornirea spre momentul lor de liniste.
Partenerul e desigur si el emotionat.Mai intai vor merge in parc pt o discutie tihnita dupa care papilele gustative urmeaza sa fie desfatate la restaurantul preferat.Un pahar fin ales,o atingere de mana aducatoare de fiori si un gust foarte placut.Un desert impecabil si seara se apropie de sfarsit.Inainte de aceasta,insa,surpriza:partenerul a cumparat bilete pentru vacanta de vara.
Ajunsi inapoi acasa,mama verifica grijulie somnul copilasului.Tati face aranjamente in dormitor:petale aruncate lasciv pe pat,o lumina difuza si muzica in surdina.Langa pat,o sticluta cu ulei aromat pt un masaj relaxant…

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()