“Buzunare” cu caşcaval şi spanac

Pentru aceasta reteta rapida si gustoasa avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
– sunca de Praga felii
– caşcaval taiat in beţe
– spanac proaspat/ congelat
– putin praz taiat rondele
– 1 ou
– faina si pesmet pentru rumenit
– patrunjel sau busuioc proaspat tocat
– un praf de sare si, optional, unul de piper
Se ruleaza sunca împreună cu cascavalul, spanacul taiat sau rupt in bucati si prazul, un praf fin de sare. Se infige o scobitoare ca sa sigilam “buzunarul”, care se taie cu foarfeca de bucătarie cat mai mica dupa ce am fixat-o bine. Se pudreaza cu faina pe ambele părţi, se da prin ou apoi pesmet si se rumeneste repejor pe-o parte si pe alta in ulei incins. Eu am folosit o tigaie ceramica dar se pot introduce si in cuptor, intr-o tava unsa cu putin unt. Sunt gata cand s-au aurit frumos. Se scot pe hartie absorbanta, se presară patrunjel sau busuioc, dupa plac. Merg foarte bine cu salata de sfecla rosie sau cruditati langă. Pofta buna!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație