Pentru copilul meu care luna aceasta implineste un anisor, pregatesc cel putin adata la trei zile aceata reteta. Si anume:
o bucatica de piet de pui
3 linguri cu varf de orez
morcov mic
1/4 ardei
o ceapa mica
telina
dovlecel
rosie micuta
un varf de cutit de sare
patrunjel
Doctorii pediatrii recomanda ferberea carnitei separat si dupa accea pasarea impreuna cu restul mancarii.
Asa ca se fierbe carnea separat, legumele cu orezul, se adauga patrunjelul, se pune pe tava peste care se adauga carnita fiarta si rupta bucatele marunte. Se adauga o lingurita de ulei si apa pentru a nu se intarii si de baga la cuptorul incins la 230 de grade tipm de 20 de minute. Se scoate, se raceste putin si se paseaza in blender. Reteta este foarte buna in cazurile episoadelor diareice, dar este foarte gustoasa si Luca o mananca cu placere. Sper sa va placa si voua.
Pofta buna!