raspuns

Diferenta majora care este intre cele doua tipuri de produse este, in primul rand, aceea ca produsele organice nu contin coloranti sintetici, parabeni, derivati petrochimici, sulfatul lauril de sodiu (SLS), ftalati, parfumuri, alcool etyl. Alte deosebiri care mai pot fi mentionate: cosmeticele organice conţin amestecuri de plante atent selectionate, fiind astfel pline de vitamine şi antioxidanţi, nu sunt testate pe animale si un alt aspect foarte important, sunt certificate de cele mai importante organisme de certificare organica.
Totodata, folosind cosmetice organice putem controla intr-o masura considerabila cantitatea de substante chimice pe care o introducem in organism si cu care poluam mediul inconjurator.
Produsele cosmetice organice, in general, nu fac spuma la folosire asa cum eram obisnuiti, un lucru care ne dovedeste inca o data faptul ca aceste produse nu contin substante toxice, cum ar fi SLS-ul care in productia cosmeticelor obisnuite este utilizat datorita capacitatii lui de a produce spuma.
Cosmeticele organice merita pe deplin sa castige teren in fata cosmeticelor daunatoare. Demne de incredere, aceste produse ofera, cu certitudine, garantia calitatii.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație