Câștigă produse distractive și eficiente pentru îngrijirea dentară a celor mici

Îngrijirea dentară la copii este un proces esențial care ar trebui să înceapă cât mai devreme, pentru că smalțul dinților de lapte este mai puțin rezistent  decât cel al dinților permanenți, putând fi deteriorat mai repede. Însă cum îl poți convinge pe cel mic să perieze dințișorii de două ori pe zi?

Elgydium vine în ajutorul părinților cu o gamă de paste de dinți ingenioase! Având arome delicioase (rodie, banane, căpșuni&mentă) și formule adaptate pentru copiii între 2-6 ani, pastele Elgydium Kids oferă o protecție superioară anti-carie, oferind rezistență și protecție smalțului delicat al copiilor. În plus, periuțele colorate și distractive, cu peri moi și adaptați dinților în formare, vor stârni cu siguranță interesul micuțilorpentru îngrijirea dentară.

Te invităm la concurs!

Câștigă și tu un premiu Elgydium pentru copilul tău!

Răspunde printr-un email cu titlul CONCURS ELGYDIUM la adresa [email protected] la întrebarea: ‘’În câte arome se pot găsi pastele de dinți Elgydium Kids?‘’ și poți fi unul din cei cinci câștigători ai unui set format din periuță Elgydium Kids + pasta de dinți Elgydium Kids căpșuni & mentă 50 ml (poza produselor este cu titlu de prezentare).

Nu uita ca în email să lași și numele complet și numărul de telefon la care poți fi contactat (ă)!

Perioada de desfășurare a concursului: 23-30 noiembrie (7 zile)

UPDATE: Câștigătorii acestui consurs sunt: Daniela Bratu, Gina Bratu, Monica Radu, iulia Ilie și Geanina Negrea. Felicitări!